Hogyan lehetne kiirtani a betonközből a gazt? Úgy, hogy a betont se tegye tönkre, ne marja szét a szer.
Figyelt kérdés
Sajnos nem találtam erről infót a neten, és már kezd eléggé megnőni a gaz.2015. máj. 2. 19:38
2/9 anonim válasza:
Gyomirtó esetleg? Vagy kihuzigálod kézzel, óvatosan...
3/9 anonim válasza:
Nekem egyszer az ilyen kérdésemre valaki a Glialka Star nevű gyomirtót javasolta. Még nem próbáltam ki.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos akkor területen kell csinálni, hogy azt nem lehet bírni kézzel. Illetve csináltam már, de 1 hónap múlva természetesen ugyanott voltam. Amiket írtatok, azok a szerek nem marják szét a betont ? Mert azt hallottam, hogy az ecet nem is egyből, de pár éven belül szétszedi a betont, szétmállik tőle.
2015. máj. 2. 20:42
5/9 anonim válasza:
Sok féle gyomírtó van,de egyik sem káros a betonra .
Szoktak sóval is gyomirtózni,ezt viszont nem kedveli a beton .
6/9 anonim válasza:
A Glialkát nyugodtan használhatod.
(Más néven: folyékony kapa.)
7/9 anonim válasza:
Állítólag ha ecettel lepermetezed, kiszárad tőle.Akkor könnyedén ki lehet szedni.
8/9 kunu lenke válasza:
Szia.Tetol Fb kicsit megpermetezed évekig nem lesz gond!
9/9 anonim válasza:
#8-as válaszoló javaslatát a benne lévő bórsav miatt ugyanúgy nem ajánlom mint az ecetes permetezést, vagy a sózást.
Glifozát hatóanyagtartalmú totális gyomirtóval rendszeresen meg kell permetezni a közöket, és kész. Érdemes a gazdaboltban ahol a permetszert veszed az olcsóbb verziót keresni, mert glifozát hatóanyagtartalmú permetszer sokféle van, közülük a Glialka a legdrágább, de mind ugyanazt tudja, csak a Glialkánál a márkát kell megfizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!