Melyik a legjobb eldugult lefolyóba való szer?
Ecet és szódabikarbóna sajnos lótúrót sem ér.
Mr. Muscle nálunk eddig minden dugulást elhárított. Ez valószínűleg durvább lehet, ha nem vitte le a Mr. Muscle sem. Lehet, hogy jobban jársz szakemberrel.
A lenti szer 500 Ft, nálunk még a kisboltban s kapható. Granulátum, bele kell önteni egy éjszakára, és másnap hideg vízzel leengedni, mert erős, sósavszerű gázt fejleszt. Eddig ezzel boldogultunk.
Én is olyat használtam, mint a 2. válaszoló.
Azóta hetente átmosom 1liter 20%-os ecet és 10 csomag szódabikarbónával a lefolyót, a duguláselhárító tanácsára, és semmi probléma. Igaz nem öntök olajat, kávézaccot, ételt a lefolyóba, és nem mosok por alapú mosószerrel. (Előtte se volt jellemző rám, de azért most még jobban figyelek erre.)
Én a coop-os lefolyó tisztító granulátumra esküszök. (piros doboz kék tetővel)
Nekünk egyszer az emésztő elött 2 méterrel dugult el a cső. Már kihívtuk a duguláselhárítást, akik két oldalról próbálták megszüntetni a dugulást sikertelenül (persze a pénzt elkérték). Próbáltunk sósavat, trisót stb... végül kínomba vettem 2 doboz ilyen coopost 1 teli dobozzal beöntöttem a pucoló nyílásba, 1 dobozzal meg elosztottam a lefolyók és a wc között. 10 perc múlva gond nélkül lefolyt a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!