Melyik a legjobb dugulás-elhárító szer?
Figyelt kérdés
Nagyon komoly duguláshoz kellene, eldugult a fürdőkád, áll a víz! Kérem, akinek van tapasztalata,írjon! Bontani még nem szeretnénk! Valami vegyszer érdekel elsősorban, csőgörény most nem jöhet szóba!Köszönöm!!2011. máj. 19. 06:25
1/17 anonim válasza:
A Rossmann-ban lehet kapni egy piros dobozos szert (azt hiszem Kemitat a neve), az nálunk bevált. Beönteni, kevés forró víz rá, majd kb fél óra múlva nagyon forró vízzel átmosni a csövet.
Remélem Nektek is beválik. :)
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi. De áll a víz, pumpálással sem mozdul. Akkor is alkalmazható?
2011. máj. 19. 07:34
3/17 anonim válasza:
Hát az az igazság, hogy úgy nem próbáltuk, de olyan dugulásnál, ahol pl. a mosdóban nem folyt le a víz, segített.
4/17 anonim válasza:
merd ki a vizet belöle es IPARI LUGGAL!!! kell a lefolyót leönteni. Az megesz mindent! DE NAGYON ÒVATOSAN VELE!!!
5/17 A kérdező kommentje:
ok, köszi
2011. máj. 19. 07:51
6/17 anonim válasza:
Van valami darálék, aluforgácsos cucc, az is nagyon jó.
Sajnos nem tudom a nevét.
7/17 anonim válasza:
granulátum és Mr. Mattes néven árulják. én az auchanban vettem, nagyon olcsó, és több alkalomra elég.
amikor a vízbe öntöd pezsegni fog, és szétmar minden szerves anyagot. haj, vatta, ételmaradék, lerakódások.
8/17 anonim válasza:
személyes tapasztalat alapján írom BECHER lefolyótisztító .Én a Metróban vettem, nem olcsó, de kilós kiszerelésben kapható ,sokáig elég és tényleg nagyon hatásos.Amúgy kritikus vagyok, megnézem mire adom ki a pénzt, de ami jó, az jó...Merd ki előbb a vizet a kádból, ezt nem spórolhatod meg.A használati utasítás 1 evőkanálnyit ír, de tégy bele többet, rá egy pohárnyi hideg víz, utána félórát várj,és öblitsd jól át.
9/17 anonim válasza:
A Bleach nevú fehérítő (Amwayes) duguláselhírátásra is kiváló.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek...az amwayes fehérítő tényleg jó? ki fogom próbálni, van is itthon.
De azt hiszem, komoly csőcsere lesz a vége...mint kiderült, rosszul vannak összekötve a csövek, így esélytelen a dugullás elkerülése.
2011. máj. 19. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!