Leöntöttem a falat kávéval és anyum még bele is dörzsölte mert segíteni próbált apum 1 óra múlva hazajön és nagyot fogok kapni, ha nem tümtetem el de ez szinte lehetetlen van valami jó módszer h hogyan lehet kiszedni sos?
Húha, nem lehet egyszerű életed egy tökéletes apuka mellett, aki soha az életében nem hibázott, nem öntött ki semmit gyerekkorában, és mindig mindent jól csinál. Azt tudod, hogy ő az egyetlen a világon élő kb. 7 milliárd emberből?
Amúgy milyen fal, festett, tapétás?
Túl sok mindent nem lehet tenni, ha lefestenéd sem száradna meg, meg akkor is elütne a színe.
Elég szomorú, ha ilyenért kikapsz. Mi a szart számít az a rohadt fal?
Tudom, vannak ilyen emberek.
Pedig ettől az élet nem lesz rosszabb.
Foltos a fal, nagy dolog.
Itt van 3 nap rá, javítsa ki apukád. Kis festék meg egy pár óra és el van tüntetve a hiba.
Értem. Nehéz dolog. Persze, legyen valaki szigorú. De nem ész nélkül!
Nincs valami ismerős festő a közelben aki rá tud festeni gyorsan?
És látod, ő sem tökéletes. Senki sem az. Akkor lenne igazi apa, ha azt mondaná fiam vagy lányom, akkor holnap jössz és segítesz kijavítani a falat, lecsiszolod, megmutatom, hogy kell festeni és lefested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!