Melyik a leghatékonyabb zsíroldó módszer? (többi lent)
A gáztűzhelyet kéne elkapnom, rettenetesen ráégett gumi szerű zsír van rajta.. :DD
Nem én voltam, a páromé...
Rendbe szeretném hozni, hogy ki tehessem a "Főzni szabad!"
táblát...
Köszi előre is...
Ja olyanra is vevő vagyok aki kedveli a környezet barát megoldásokat, pl. én Vízkőoldásra szigorúan ecet és szódabikarbóna párost nyomom...
Érdekelne még a kád lefolyó, oda mit öntsek, nem vízköves, elzsírosodott..
Nem épp környezetbarát megoldás, de a tűzhelyre hidegzsíroldó kell. Szigorúan gumikesztyűben. Persze nézz utána előbb, mert nem használható mindenen. Tönkretenni meg ciki lenne. :D
Lefolyónál sem hiszem, hogy elég a házi praktika. Legjobb a granulátumos lefolyótisztító, még sosem hagyott cserben. A nagy nevű drága szerek semmit nem érnek általában, ellenben ez a pár száz forintos vacak csodát tesz.
Köszönöm, utána nézek.. :)
Veszek ilyeneket, gondolom a WellDone-t javaslod Te is...
Annak a granulátumnak van külön neve?
tűzhelyre a hideg zsíroldó. trisó is jó zsíroldó, de a tűzhelyre inkább az előbbit.
lefolyó tisztításra a legjobb a nátrium-hidroxid (olyant keress amiben sok van); ez jól oldja a zsírt és szerves anyagokat.
Granulátumnak nincs külön neve, sajátmárkásat is vettem már, ugyanaz van mindben szerintem. :D
Megkeresed a lefolyótisztítókat, megrázod, amelyik nem lötyög, csak zörög, na az lesz az.
(És látom itt is aktívak a lepontozók... nem mintha érdekelne igazából, de akinek ez a hobbija, annak törjön le a klikkeléstől az ujja. -.-")
Hidegzsíroldó is jó szerintem bármelyik, a well done is jó lesz.
Nagyon köszönöm!
Na itt aztán végképp nem értem miért pontoz le valaki, azért mert mással takarítasz?
Nagyon ráérnek egyesek...
A hasznos tanácsokat köszönöm, gondoltam hogy a welldone lesz a nyerő mert azt már ismertem, de ezt a lefolyó tisztító granulátumot még nem ismertem, hasznos volt nagyon, és köszönöm...
Ma megyek megveszem őket!
Szia! :))
Meg vettem a "SZi Ti" nevű retró kék-fehér dobozos zörgős lefolyó tisztítót, és még hideg zsíroldót, szappanos fémszálas dörzsim van, munka kedvem nem sok, de neki látok..
Köszönöm mindenkinek, aki írt mindenkinek ment zöld kéz..
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!