Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki esküszik az ecetes, szódabi...

Ki esküszik az ecetes, szódabikarbónás takarításra? Valóban jobb hatást érhetünk el mint egy drágább tisztítószer?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 4. 06:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedeves #10 : Normális vagy? o.O Hagy döntse már el ő,hogy mit használ. Hogy lehet ilyen indulatosan írni valakinek csak mert tisztítószerrel takarít? Talán nincsenek rendben az idegeid?
2015. ápr. 5. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem vált be az ecet.

Semmire sem volt jó, csupán büdös volt mindenhol és megértem szellőztetni.

Vízkőoldásra citromsavat használok, ez bevált és nem büdös.

A konyhában Florasept-et használok, a fürdőben pedig ciffel szoktam áttörölni a kádat és a mosdót, minden mást mikroszálassal.

Felmosáshoz pedig mosóport teszek a vízbe, mert a felmosó lötyiknek nem tetszik az illata.

Domestos pedig csak a vécéhez.

Mindenkinek más válik be, mást szeret.

2015. ápr. 5. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Én valóban elmondhatom, hogy jobb hatást értem el, például a foltokat sokkal jobban kiszedi a folttisztító só, bár ez nem volt a kérdésben, de az öko tisztítószerekhez tartozik, mint akármelyik drága szer. Régen nagyon fájt a torkom, a nyelőcsövem a domestostól, már csak nagyon ritkán használom, akkor is csak a wc-ben. Alap tisztítást ott is ilyen szerekkel csinálom. Azóta nincs ilyen gondom. Igen, amikor vegyítjük a lúgos és a savas kémhatású szereket, akkor nem árt egy kicsit kinyitni az ajtót vagy az ablakot, ez tény, de egyébként ez egy pillanatig tart kb. Szemben az erős vegyszerek borzasztóan maró hatásával. Gumikesztyű nélkül sincs gondom azóta a takarítással, régen csak abban tudtam.

Szóval ennyi az én tapasztalatom, a kérdésedre válaszolva. :)

2015. ápr. 7. 01:06
 14/16 anonim ***** válasza:
nalam az ecetes viz jot be az ablaktisztitasra. mas ilyen OKO jellegu dolgokat nem hasznalok, viszont az ablakot ezzel tudom konnyen es szepen tisztitani.
2015. máj. 26. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Mi a bajod 10es???

vannak nagyon finom illatu VEGYSZEREK, takaritoszerek. en pl. a butorapolokat mindig azt veszek, eloszor is szepek tole a mahagoni butoraink masodszor nagyon kellemes friss illata van. az ember figyel a kornyezetere nem literszam locsolja a vegyszert de nem fogok forrovizzel meg homokkal surolni azert mert nehany ember ilyen idegbajos mint te.

2015. máj. 26. 07:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a szódabikarbóna+ecet kombót lefolyótisztításhoz szoktam használni néha, meg a mosogatótálca tisztításához. Egyébként az ecetet szoktam külön is használni fertőtlenítésre, mosógépdobba, ablaktisztításra, vízkőoldásra, néha a wc tartályba öntök egy üveggel, vízforraló tisztítására...szóval elég sokrétűen használható. Én hetente egyszer szoktam takarítani, az azidő alatt keletkezett koszt mindenféle probléma nélkül eltávolítja. A szagát mi sem szeretjük, de ez legalább természetes, és nem irritálja az ember bőrét.
2015. szept. 30. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!