Melyik a jobb és miért? A mosópora mosógél, vagy a kapszula?
Én a mosóport amiatt nem szeretem, mert egyes típusokba zeolitot tesznek vízlágyító adalékként, és az öblítés során nem mindig megy ki a ruhából és a száradás után a fehér port ki kell rázni a ruhákból.
Mosógéleket használok, ezt a ruha mennyiségéhez és szennyezettségéhez képest jól lehet adagolni. Könnyen feloldódik, nincs szilárd összetevő. Külön veszek a fehér textileknek, külön színeseknek, és külön feketéknek...
Ez egyéni. Akárcsak az, hogy ki milyen márkájú mosóport vagy gélt/kapszulát vesz.
Mind a három féléből van itthon, gélt és kapszulát a ruhákhoz, ágyneműkhöz használok.
Mosóport a rongyszőnyegekhez, törülközőkhöz.
Mind tökéletes.
Mindig azt ami a legolcsóbb mosópor. Nincsenek zsiros nagyon koszos ruháink, igy nem csinálok belőle problémát.
Gélt, kapszulát még nem próbáltam.
én már mindhármat próbáltam.
Mindegyiknek van előnye-hátránya.
én géllel kezdtem, de valami hihetetlen módon fogyott, sokkal jobban meglöttyintettem, szerintem mint kellett volna, így nekem azt nem értem meg használni.
kapszula jó, de én hiába vettem márkásat, illetve kimondottan olyat, ami öblítős, nem volt illata a ruháknak, az meg nekem már nem érte meg, hogy drága kapszula, és még drága öblítőt is hozzá.
kapszulával viszont óvatosan, én úgy jártam hogy ilyen nagy kiszerelést vettem 4 ezer ftért, és pár alkalom után feltűnt hogy az egyik kapszula kilyukadt, és kifolyt a többire, így az egész összeragadt és szétfolyt. felét ki kellett dobnom.
most dosia mosóport használok, ezzel is riogattak hogy a dosia vacak márka, és nem mos jól.Eddig meg vagyok vele elégedve teljesen! 72 mosásra elég, és 2000 ft-ért vettem.
Ennyiért tescosat se kaptam volna.
ijesztgettek azzal is,hogy majd nem oldódik fel mosás alatt,és a ruha mosópor szemcsés lesz.eddig ilyet nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!