Kolléganőm rendszeresen csinál ilyet és eléggé bevált neki, én is kaptam belőle mintát nagyjából 1 litert és tényleg nagyon jó alapvető mosáshoz. A makacsabb foltokat nem igazán szedi ki, de lehet keverni sima mosóporral és akkor már jó lesz így a sima mosóporból is kevesebb fogy, meg a baba szappan különösen jó mert aki érzékenyebb az ilyenekre annak mégis jobban kímél a bőrét főleg fehér mosásnál.
2015. jan. 6. 22:26
2/10 anonim válasza:
reszeld le, és a pelyhet mosás előtt belerakod forró vízbe, meg mosószert v. mosószódát hozzá,oldódás utána add a mosógépbe. alacsonyabb hőfokon lassabban oldódik.
2015. jan. 7. 07:05
3/10 anonim válasza:
Állítólag nem jó a mosógépnek :( én nem tenném bele.
2015. jan. 7. 09:59
4/10 anonim válasza:
Mi nem jó? A szappan a mosógépnek?
2015. jan. 7. 13:50
5/10 anonim válasza:
Igen, a szappan a mosógépnek. A szappan nem erre van.
2015. jan. 7. 13:51
6/10 anonim válasza:
Én mosószappant használok, nem tudom a baba jó-e.
Ezzel a recepttel csinálom: 4-5 evőkanál reszelt szappan, 2,5dl mosószóda, 2,5 l víz. A vizet felmelegítem, beleteszem a mosószódást, majd a külön kis vízzel felolvasztott szappant. Nekem bevált, a makacs foltokat epeszappannal kezelem elő. (fehér zokni talpa) Illetve a fehérekhez teszek Na perkarbonátot, ehhez kell egy kis citromsav ha alacsony hőfokon mosol.
De ha összeolvasztassz a szappanból 5 dekányit reszelve 3 dl vízzel teheted folyékony szappan adagolóba. Ezt tudod turbózni olajokkal, illókkal. Ilyet is csináltam már, és jó volt.
2015. jan. 7. 14:09
7/10 anonim válasza:
könnyebben lerakódhat sztem a gépben, ha csak 30-40 fokon mosol sokat
2015. jan. 7. 19:29
8/10 anonim válasza:
Jesszus kinek nem tetszett ennyire a válaszom? Használom, bevált! Időnként ecettel 90 fokon átmosom üresen. A gépem hibátlan, csillog villog. A ruháim tiszták és minimálisat költök mosószerre. Nem rakódik!
2015. jan. 8. 12:01
9/10 anonim válasza:
Persze, hogy jó, több mint fél éve így mosok és nagyon olcsó! Én így csinálom: 10 dkg mosószappan (balatoni, orosházi vagy akár caola is jó), 5 evőkanál mosószóda és kb 4 liter víz kell hozzá.(de lehet több is kevesebb is, változó, hogy mennyire lesz sűrű) Ami viszont fontos, hogy ecetes vízzel öblítek! Lehet hozzá használni mosóparfümöt vagy illóolajat, nekem a mosóparfüm jobban bevált, igaz nem olcsó, mert 2000Ft de ezt is fél éve használom és még a harmada megvan.(2 főre mosok)
2015. jan. 8. 16:17
10/10 anonim válasza:
Szerintem is a szappan nem mosógépbe való, főleg nem autómatába. Talán forgótárcsás gépbe el tudom képzelni, de a mai világban nagyon ritka aki ilyennel mos. A szappan pl. a mosdókagylón is egy zsíros állagot képez, akkor milyen lehet a mosógép olyan részeiben amit nem látunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!