Két variációt tudok elképzelni. Biztosíték leold, és a műanyag részt leszerelni, megmosni, megszárítani és visszarakni.
Vagy puha száraz ronggyal áttörölni.
Én magamnak biztos megtörölgetném nagyon enyhén nedves ronggyal, de erre téged nem biztatlak. Nekem új a hálózat, van életvédelmi relé, és újak a konnektorok.
2015. márc. 5. 17:40
3/10 anonim válasza:
Biztosíték ki, és száraz ronngyal tisztitani
2015. márc. 5. 21:15
4/10 anonim válasza:
Második, figyelj arra, hogy az ÉV-relé sem old le minden esetben, szóval legyél te is óvatos.
2015. márc. 5. 21:18
5/10 anonim válasza:
Ne úgy ahogy én:
a zsíros kapcsolót alkoholos ronggyal törölgettem, (gyors le-föl kapcsolgatással) és kigyulladt a szikrától az alkoholgőz...
2015. márc. 6. 00:40
6/10 anonim válasza:
billenő/burkolat, ketrt leppattint, meleg szappaos/mosóporps/mosogatószeres víz, körömkefe(ha kell)öblítès, törlés,szárítás, visszarak.
2015. márc. 6. 00:41
7/10 anonim válasza:
Az 5 éves gyerkőcöm miatt mindig van otthon "nedves popsitörlő kendő" ami éppenhogy nedves.
Ezzel szoktam a kapcsolókat áttörölni.
Csak amiatt, mert beül 230V van, a burkolatot még nyugodtan lehet nedves (jól kicsavart, nem csöpögő) anyaggal takarítani, semmi baj nem lehet!
2015. márc. 6. 09:50
8/10 TaKy99 válasza:
Uh!
Ennek erős utolsó mondat feelingje van ;) :
" Csak amiatt, mert beül 230V van, a burkolatot még nyugodtan lehet nedves (jól kicsavart, nem csöpögő) anyaggal takarítani, semmi baj nem lehet!"
2015. márc. 8. 10:55
9/10 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy szereld le a műanyag részeket és nedves, tisztítószeres ruhával, körömkefével megmosni. Megtörölni, megszárítani és visszarakni. Így mindenhol tiszta lesz. Ha nem vagy gyakorlott ez ügyben, ajánlom nappal, világosban végezni és ÁRAMTALANÍTVA a hálózatot (biztosítékot lekapcsolva).
2015. márc. 8. 16:04
10/10 anonim válasza:
Én is nedves (nem csöpögő vizes) ronggyal szoktam, vagy nedves törlőkendővel, olyan mint a popsitörlő csak bútorokra való. Még élek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!