Ha mondjuk nincs pénzed mosószerre és öblitöre akkor is kimosnál vagy várnál amig tudsz venni?
Figyelt kérdés
Kb két hét múlva tudok venni.És nincs annyi ruhánk hogy addig kihúzzuk tiszta ruhával.2010. febr. 11. 16:57
2/12 anonim válasza:
www.szivesseg.net
rajtam már segített :)
3/12 anonim válasza:
Anyám anno szappannal mosott. Kimosnék, csak nem járhatok 2 hétig piszkosban. Folyékony szappan, tusfürdő, vagy csak sima mosószappan. Az olcsó, és tiszta lesz a ruha tőle.
4/12 anonim válasza:
mosni kell...régen is anélkül mostak nagyanyáink:D
6/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok.Egyedül élek és voltam hasonló szituban nem is egyszer.Ilyen esetekben van tusfűrdő netán sampon.Szóval lehetetlen nincs csak tehetetlen.
26/F
7/12 anonim válasza:
Öblítő helyett használhatsz ecetet. Csak egy kevés kell belőle. A bőrgyógyász mondta, hogy azt használjunk öblítő helyett, tényleg jó.
8/12 anonim válasza:
Persze. Még ha semmit nem teszel a vízbe is tiszta lesz a ruha ha nem autószerelő műhelyben vagy más nagyon koszos helyen dolgoztok. Annyi, hogy nem lesz illata. Ellenben szaga sem :D
9/12 anonim válasza:
két hét hosszú idő.
Szappannal mosd át!
10/12 anonim válasza:
Szappannal csak kézzel mosd át a ruhákat.A gépben a szappan,mosogatószer stb. nagyon habzik, és tele lehet a fürdőszobád is habbal.Inkább mossad csak ecettel,az is sokat tisztít a ruhákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!