Ariel fehér ruhákra használható folyékony mosószert használok mindenféle ruhákra,de úgy látszik mintha csak a víz mosna,szóval semmilyen foltot nem visz ki.Régebben port használtam majd folyékonyra váltottam be is vált a színes ruhákra való,de ez nagyon rossz.próbáltam a hozzá adott tartóba tenni a mosógép tartójába tenni és növeltem a mennyiséget is,de semmikisgyerekem van aki most tanul egyedül enni,vanisht is használok mellette de semmi haszna annak se.nem tudom milyen fajta lenne jó és esetleg jó e a mosókapszula vagy másmilyen folyékony
2011. jan. 26. 16:41
1/10 anonim válasza:
A folyékony mosószernél sokkal hatásosabb a mosópor.
Ezt egy teszt magazinban olvastam.
2011. jan. 26. 16:49
2/10 anonim válasza:
ALDI: Tandil
LIDL: Formil
Mindkettőben van fehérhez és színeshez gél, én a 3 literest használom, jobb a minősége az Arielnél, Persilnél, és az ára kevesebb, mint a fele. A lányaim fehér zokniban szaladgálnak a lakásban, nem kell fehérítőt, folttisztítót használnom. A color változatánál meg nem fakulnak a színek, és a makacs, zsíros foltokat is kiszedi. Én mindkét terméket ajánlom, egyformán jók, te tudod, hogy melyik üzlet van közelebb.
2011. jan. 26. 16:59
3/10 anonim válasza:
Citromos TIDE mosóport használok már nagyon régóta.
10 hós Kisfiú mellett van elég foltos, piszkos ruha, nagyon nagyon ritkán hagy foltot a ruhákban. Sőőt olyan jól most nálunk, hogy a sötét ruhákat is totál kifakítja egy -két mosás után, úgyhogy a sötéteknek én is valamilyen olcsóbb folyékony mosószert hasnálok.
2011. jan. 26. 17:27
4/10 anonim válasza:
A lidles formilt használom én is már évek óta, de komolyan mondom tényleg nincs még egy olyan mosószer, ami igy kiszed minden foltot. Tényleg nagyon jó.Néha gondoltam a változatosság kedvéért kiprobálok mást (ariel, dosia, bonux, tix) de mindig visszatértem, mert egyik sem közeliti meg. Na és az ára is sokkal jobb.
2011. jan. 26. 17:28
5/10 anonim válasza:
elvből nem veszek arielt :P
egyébként a formil tényleg jó, ha teszel hozzá egy kis domi fehérítőt, akkor meg pláne.
2011. jan. 26. 17:40
6/10 A kérdező kommentje:
azért használta arielt mert a por nagyon bevált,anyukám is azt használja,aztán azért kezdtem el folyékonyt használni mert tök dzsuvás volt a tartó a portól de ötleteket köszi formilt megpróbálom,üdv mindenkinek,s szép foltmentes ruhákat!!!
2011. jan. 26. 20:28
7/10 anonim válasza:
Én az Aldis Tandil-t használom, nekünk nagyon bevált.
2011. jan. 27. 08:06
8/10 anonim válasza:
A formilhoz teljesen felesleges domestost tenni, mert tökéletesen fehérít anélkül is. Sőt színes ruhákhoz nem is ajánlom, mert kifakítja teljesen.
2011. jan. 27. 08:51
9/10 anonim válasza:
És a Formilbol vagy a Tandilbol melyik a jobb,a fehérruhákhoz valo vagy a szines ruhákhoz valo??
2011. jan. 27. 13:44
10/10 anonim válasza:
Formil, Tandil. Mindkettőben van fehérhez és színeshez való. Fehérhez a fehér, színeshez a color. Persze ez csak az automata mosógépnél működik, aminél eleve szét kell válogatni a ruhákat színek szerint. Én a régi, keverőtárcsás mosógépnél is külön mostam a fehéret és a színeset. Régen elkezdtem a fehérekkel, és végig mostam mindent, ahogy sötétedtek a mosnivalók. Aztán később már ez nem ment, mert jöttek a 2 féle mosószerek, és ha fehérhez valóval mostam, kifakultak a színesek, ha colort használtam, beszürkültek a fehérek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!