Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ciki nem ciki, de össsze...

Ciki nem ciki, de össsze pisáltam magam vezetés közben, muszáj volt. Nem akarom, hogy a feleségem megtudja! Hölgyek! Hány fokon kell farmert mosni?

Figyelt kérdés

Remélem bearanyozom az estéteket,de sajnos megtörtént,elkerülehetetlen volt:D

Bécsben voltam,nagyon kellett vizelnem,már annyira hogy fájt,esélyem sem volt arra,hogy látható időn belűl wc közelbe kerülök,dugóba kerültem és a belvárosban voltam.

Már nagyon kellett,már fájdalmaim voltak és a vezetésre sem tudtam koncentrálni,mivel volt egy másik nadrág nálam,átudtam cserélni és pont hazafele tartottam.Szerintetek elmondjam neki?A kedves hölgyektől szeretném megkérdezni,hogy farmert hány fokon és milyen fokozaton kell mosni?:))

2015. febr. 12. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Az autó ülésből hogyan mosod ki?
2015. febr. 12. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:

19:59

"en is tobbszor pislitem mar be"

Felnőtt (férjezett) nőként??!

Hát gratulálok.

2015. febr. 12. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
velem is megesett már felnőtt (férjezett) nőként:-)
2015. febr. 12. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Ma 19:59 vagyok, es nem csak "Felnőtt (férjezett) nő", hanem anya is (kerlek ezert is gratulalj), aki ugy szakadt a szules utan, hogy muteni kellett. Annyira nem vicces am, amikor a gyerekedet fel se tudod venni, mert erzed, hogy csurog. (Mellesleg azt is megjegyzem, eleg sokan vannak igy szules utan.)

Kedves Kerdezo, elnezest az offomert!

2015. febr. 12. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó!

Az első hozzászólásodban "elfelejtetted" közölni, hogy szüléskor történt, most viszont "nagy magyar anyaként kikéred magadnak.

Azt írtad: "en is tobbszor pislitem mar be"

Ebből viszont az következik, hogy NEM csak a szülésnél, hanem máskor is.

Úgy látom, hogy más bajok is vannak nálad, ha ez a dolog állandósult, ráadásul ezt normálisnak is tartod.

Amúgy elnézésedet kérem, hogy nagycsoportos korom óta, már nem pisálom össze magam lépten-nyomon, amivel így tudnék büszkélkedni tudnék itt a gyíkon!

2015. febr. 13. 11:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem meltatlak valaszra!
2015. febr. 13. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem azt mondta, hogy szüléskor, hanem szülés után!!! Kívánom te is préselj ki magadból egy görögdinnyét, aztán majd meglátjuk gondot okoz-e a pisilés!!!
2015. febr. 13. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Talán ha szülés után bepisálsz, akkor el kéne menni orvoshoz... nem természetesnek venni. Létezik intim torna és kezelés.
2015. febr. 13. 15:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Szánalmasak vagytok,hogy itt osztjátok azt a nőt.Teljesen normális választ adott.Bepisált és akkor mivan?Mit zavar ez titeket?Ártott nektek ezzel?Saját koocsijába pisált!
2015. febr. 13. 15:53
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Elmentem orvozhos, mutottek is. Nem mondtam, hogy termeszetes, csak azt, hogy velem is tobbszor elofordult! Tobbet nem kivanok ezzel foglakozni, remelem, hogy a kerdezo ki tudta takaritani a farmerjat (lsd. eredeti kerdes)!
2015. febr. 13. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!