Ciki nem ciki, de össsze pisáltam magam vezetés közben, muszáj volt. Nem akarom, hogy a feleségem megtudja! Hölgyek! Hány fokon kell farmert mosni?
Remélem bearanyozom az estéteket,de sajnos megtörtént,elkerülehetetlen volt:D
Bécsben voltam,nagyon kellett vizelnem,már annyira hogy fájt,esélyem sem volt arra,hogy látható időn belűl wc közelbe kerülök,dugóba kerültem és a belvárosban voltam.
Már nagyon kellett,már fájdalmaim voltak és a vezetésre sem tudtam koncentrálni,mivel volt egy másik nadrág nálam,átudtam cserélni és pont hazafele tartottam.Szerintetek elmondjam neki?A kedves hölgyektől szeretném megkérdezni,hogy farmert hány fokon és milyen fokozaton kell mosni?:))
19:59
"en is tobbszor pislitem mar be"
Felnőtt (férjezett) nőként??!
Hát gratulálok.
Ma 19:59 vagyok, es nem csak "Felnőtt (férjezett) nő", hanem anya is (kerlek ezert is gratulalj), aki ugy szakadt a szules utan, hogy muteni kellett. Annyira nem vicces am, amikor a gyerekedet fel se tudod venni, mert erzed, hogy csurog. (Mellesleg azt is megjegyzem, eleg sokan vannak igy szules utan.)
Kedves Kerdezo, elnezest az offomert!
Utolsó!
Az első hozzászólásodban "elfelejtetted" közölni, hogy szüléskor történt, most viszont "nagy magyar anyaként kikéred magadnak.
Azt írtad: "en is tobbszor pislitem mar be"
Ebből viszont az következik, hogy NEM csak a szülésnél, hanem máskor is.
Úgy látom, hogy más bajok is vannak nálad, ha ez a dolog állandósult, ráadásul ezt normálisnak is tartod.
Amúgy elnézésedet kérem, hogy nagycsoportos korom óta, már nem pisálom össze magam lépten-nyomon, amivel így tudnék büszkélkedni tudnék itt a gyíkon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!