Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van olyan, aki megbánta a...

Van olyan, aki megbánta a mosogatógépet?

Figyelt kérdés

Én már nagyon-nagyon szeretnék, férjemnek vannak fenntartásai.

Mindig azt mondogatja, hogy elő kell mosogatni, meg a tepsiket főzőedényeket biztos nem tudja majd elsőre szépen elmosogatni, és kíváncsi lesz, tényleg olyan szuper-e, ahogy mondom.

Bárkit kérdeztem eddig, akinek van, azt mondja, ő azt bánja, hogy nem előbb vett...

Újat veszünk majd, nem használtat.

És mire érdemes figyelni vásárlásnál, mit tudjon?

Köszönöm a tapasztaltak válaszát előre is!

2015. febr. 2. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én akartam,a nejem nem nagyon. Végül vette(ünk)m. Egy olasz(Li460) 8 terítékes(az fért el)beépített.Pár hónap,és 5éves lesz.

Nekünk csak kiegészítő már,az egyik gyerek külföldön,a másik tanul,koleszos.

Régebben heti 3~4x ment,most már csak hétvégén.

Mi nem gyűjtöget/tük/jük napokig a mosatlant,a 2garnitúrát elmossuk naponta.

Nagyon nagy segítség,és van olyan,amit nem mosol el kézzel úgy,-ha megfeszülsz sem,-mint a gép.

Igazából már csak ha a gyerekek itthon vannak,akkor megy,valamint ha összejön annyi műanyag edény azokkal csodát tesz(és a "műanyag"vágódeszkákkal)

Fölösleges ezer program,hisz 2-t(max3) használsz rendszeresen. Jó,ha az ajtón az a rögzítő fül,és a lapátok fémből vannak,nem műanyagból.Kondenzációs szárítása legyen.

2015. febr. 2. 13:48
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem óriási könnyebbség. Eszembe se jutna olyan helyre költözni, ahol nincs. Nem is ismerek olyan embert, aki ne szeretné és használná, ha van neki.

A családban 1994 óta van (gyerek voltam), és nagy mértékben hozzájárult a családi béke fenntartásához, hogy nem mindig azon ment a vita, ki mosogasson aznap el.

2015. febr. 2. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

" mondogatja, hogy elő kell mosogatni,"

Jobb ha ki van törölve az ételmaradék vagy vízzel leöblíteni és úgy tenni a gépbe.Főleg későbbi mosogatás esetén.

A tepsivel vigyázni kell főleg teflonosnál mert leszedi a bevonatot.Valamint régebbi poharak bemattulhatnak a gépben.

2015. febr. 2. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

1 vagyok

Épp múltkor volt a kérdés,"ciki-e" wc papírral elő-törölgetni.

Erre írtam,hogy nálunk a CBA-ban még selyempapírt adnak a kenyérhez,ezt gyűjtjük,és törölünk vele. Nem szoktuk az edényeket előmosni.

2015. febr. 2. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az egyik legjobb vételünk volt, 15 év alatt most a második gépet használjuk. Az első megvételekor még a férjem is hitetlenkedett, de nagyon hamar megkedvelték egymást. Most, 4 fős családban nagyon hamar megtelik, nekem napközben tényleg ez a segítség két gyerek mellett. Előmosogatni én se szoktam, letolom az esetleges maradékot a kukába, max egy pillanat alatt leöblítem vízzel. Tepsit nem szoktam belerakni, sok helyet foglal. Bosch van most, bútorba építve.
2015. febr. 2. 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Én megbántam mert olyat vettem ami elég vacakul mosogat, néha a poharak is foltosak maradnak. Egy Electrolux 9 terítékes. Anyámnak Bosch van, az hibátlanul mosogat, szóval csak beválasztottam. Mivel egyedül élek annyira nem generálok sok mosogatnivalót, de megértem hogy egy családnak már nagy segítséget jelent. Csak Electroluxot ne.
2015. febr. 2. 15:03
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon nagyon szeretem a gépemet.

Nekem egy wihrpool van, előtte indesit volt. Mindkettő szépen mosogatott és mosogat még mindig :)

Amire figyelj oda:

-A mérete. A 9 terítékesbe kevés dolog fér, én nem vennék mert egy nagyobb edényt beteszek és meg is telt a fele. Ha ketten vagytok és családot terveztek érdemes a nagyobbat venni.

-Legyen benne fél mosogatás program, esetleg választható legyen melyik kosarat mosogassa, ha nem telne meg, ne álljon benne.

-Ha van rá mód akkor jól variálható kosarasat vegyetek, amiben lehajthatóak a kis fogak esetleg ki vehető néhány rács. Az enyém ilyen.

Tabletta mellé kell öblítő és só, akkor is, ha benne van a tablettában!!!!! Nem nagy tétel és sokáig elég, ezen ne spóroljatok!

Nem kell előmosogatni, csak az étel maradékot kotord ki. Még szalvétával sem szükséges, bőven megteszi a kanál is pl. Erre nem kell plusz költséget számolni.

Én a teflont is beleteszem, köszönik szépen, már 7 éve jól vannak, a fakanalaim is! :)

Mélyebb edényt nem biztos, hogy jól elmosogat, de annyira tiszta lesz, hogy elég legyen egyszer áttörölni, öblíteni és tiszta is lesz. Ugyanez érvényes a tepsikre is.

A leégett dolgokat nem fogja leszedni, nem súrológép, de fellazítja és könnyebb elmosni így.

Bátran vegyétek meg! Nem lesz csalódás!

2015. febr. 2. 19:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm 7, ez tényleg hasznos volt!

Van egy 2 éves fiunk, és 3 fős marad a család.

2015. febr. 2. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
A mosógép mellett a másik csodálatos emberi találmány. Többektől hallottam (szerintem is): szobrot kéne állítani a megalkotójának.
2015. febr. 2. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Ot eve vettuk hasznaltan a gepet, es csodas 😊

Sztem meg a mosogepet is felulmulja, 12 teritekest vegyel mindenkepp, nincs is annal jobb erzes, mint betenni a nagy fazekat, es tisztan kivenni.

A fakanalaim rendben vannak, kesek nem eletlenek, a poharaim csillognak, alt. Somat tablettat szoktam venni, de ha ugy alakul a sajatmarkas Tescos, v Coopos is megfelel.

Sot felevente szoktam beletenni, nem egy nagy kiadas.

Ket havonta a leghosszabb programon atmosom ecettel, gyonyoru belulrol.

Egyedul a szurot utalom takaritani, de az is kb 3 perces muvelet.

Amikor vegez a gep, kipakolom, es megy bele a koszos edeny, igy sosincs rendetlenseg a konyhaban.

Heti 3* megy altalaban, vizfogyasztasom csokkent, miota van, villany viszont nem szamottevoen nott, ha nott egyaltalan.

Harman vagyunk, ket felnott, egy kisgyerek.

2015. febr. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!