Van olyan, aki megbánta a mosogatógépet?
Én már nagyon-nagyon szeretnék, férjemnek vannak fenntartásai.
Mindig azt mondogatja, hogy elő kell mosogatni, meg a tepsiket főzőedényeket biztos nem tudja majd elsőre szépen elmosogatni, és kíváncsi lesz, tényleg olyan szuper-e, ahogy mondom.
Bárkit kérdeztem eddig, akinek van, azt mondja, ő azt bánja, hogy nem előbb vett...
Újat veszünk majd, nem használtat.
És mire érdemes figyelni vásárlásnál, mit tudjon?
Köszönöm a tapasztaltak válaszát előre is!
Én akartam,a nejem nem nagyon. Végül vette(ünk)m. Egy olasz(Li460) 8 terítékes(az fért el)beépített.Pár hónap,és 5éves lesz.
Nekünk csak kiegészítő már,az egyik gyerek külföldön,a másik tanul,koleszos.
Régebben heti 3~4x ment,most már csak hétvégén.
Mi nem gyűjtöget/tük/jük napokig a mosatlant,a 2garnitúrát elmossuk naponta.
Nagyon nagy segítség,és van olyan,amit nem mosol el kézzel úgy,-ha megfeszülsz sem,-mint a gép.
Igazából már csak ha a gyerekek itthon vannak,akkor megy,valamint ha összejön annyi műanyag edény azokkal csodát tesz(és a "műanyag"vágódeszkákkal)
Fölösleges ezer program,hisz 2-t(max3) használsz rendszeresen. Jó,ha az ajtón az a rögzítő fül,és a lapátok fémből vannak,nem műanyagból.Kondenzációs szárítása legyen.
Szerintem óriási könnyebbség. Eszembe se jutna olyan helyre költözni, ahol nincs. Nem is ismerek olyan embert, aki ne szeretné és használná, ha van neki.
A családban 1994 óta van (gyerek voltam), és nagy mértékben hozzájárult a családi béke fenntartásához, hogy nem mindig azon ment a vita, ki mosogasson aznap el.
" mondogatja, hogy elő kell mosogatni,"
Jobb ha ki van törölve az ételmaradék vagy vízzel leöblíteni és úgy tenni a gépbe.Főleg későbbi mosogatás esetén.
A tepsivel vigyázni kell főleg teflonosnál mert leszedi a bevonatot.Valamint régebbi poharak bemattulhatnak a gépben.
1 vagyok
Épp múltkor volt a kérdés,"ciki-e" wc papírral elő-törölgetni.
Erre írtam,hogy nálunk a CBA-ban még selyempapírt adnak a kenyérhez,ezt gyűjtjük,és törölünk vele. Nem szoktuk az edényeket előmosni.
Nagyon nagyon szeretem a gépemet.
Nekem egy wihrpool van, előtte indesit volt. Mindkettő szépen mosogatott és mosogat még mindig :)
Amire figyelj oda:
-A mérete. A 9 terítékesbe kevés dolog fér, én nem vennék mert egy nagyobb edényt beteszek és meg is telt a fele. Ha ketten vagytok és családot terveztek érdemes a nagyobbat venni.
-Legyen benne fél mosogatás program, esetleg választható legyen melyik kosarat mosogassa, ha nem telne meg, ne álljon benne.
-Ha van rá mód akkor jól variálható kosarasat vegyetek, amiben lehajthatóak a kis fogak esetleg ki vehető néhány rács. Az enyém ilyen.
Tabletta mellé kell öblítő és só, akkor is, ha benne van a tablettában!!!!! Nem nagy tétel és sokáig elég, ezen ne spóroljatok!
Nem kell előmosogatni, csak az étel maradékot kotord ki. Még szalvétával sem szükséges, bőven megteszi a kanál is pl. Erre nem kell plusz költséget számolni.
Én a teflont is beleteszem, köszönik szépen, már 7 éve jól vannak, a fakanalaim is! :)
Mélyebb edényt nem biztos, hogy jól elmosogat, de annyira tiszta lesz, hogy elég legyen egyszer áttörölni, öblíteni és tiszta is lesz. Ugyanez érvényes a tepsikre is.
A leégett dolgokat nem fogja leszedni, nem súrológép, de fellazítja és könnyebb elmosni így.
Bátran vegyétek meg! Nem lesz csalódás!
Köszönöm 7, ez tényleg hasznos volt!
Van egy 2 éves fiunk, és 3 fős marad a család.
Ot eve vettuk hasznaltan a gepet, es csodas 😊
Sztem meg a mosogepet is felulmulja, 12 teritekest vegyel mindenkepp, nincs is annal jobb erzes, mint betenni a nagy fazekat, es tisztan kivenni.
A fakanalaim rendben vannak, kesek nem eletlenek, a poharaim csillognak, alt. Somat tablettat szoktam venni, de ha ugy alakul a sajatmarkas Tescos, v Coopos is megfelel.
Sot felevente szoktam beletenni, nem egy nagy kiadas.
Ket havonta a leghosszabb programon atmosom ecettel, gyonyoru belulrol.
Egyedul a szurot utalom takaritani, de az is kb 3 perces muvelet.
Amikor vegez a gep, kipakolom, es megy bele a koszos edeny, igy sosincs rendetlenseg a konyhaban.
Heti 3* megy altalaban, vizfogyasztasom csokkent, miota van, villany viszont nem szamottevoen nott, ha nott egyaltalan.
Harman vagyunk, ket felnott, egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!