Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vannak még manapság olyan...

Vannak még manapság olyan igazi békebeli inasok, cselédek?

Figyelt kérdés
Elég jó anyagi körülmények között élünk, és szeretném rábeszélni apukámat, hogy a bejárónő helyett tartsunk állandó személyzetet. Helyük meglenne, csak nem tudom hogy vannak-e manapság ilyen állások, hogy ott laknak a háznál, viselik a libériát meg a szolgálóruhát. Minden vágyam ez lenne, és ezzel segítenék egy-két szegényebb emberen is.

2015. jan. 23. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es!

4-es vagyok. En felpontoztalak. A posztom a kerdezonek szolt, az o elmeallapotat allapitottam meg, ami mellett most is kiallok. Elnezest, ha felreertheto volt. Kedves kerdezo ossze-visszair, nem forditok idot ra, csak kuncugni jarok ide vissza.

2015. jan. 24. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Inkább lennék panellakó, mint egy ilyen ...jelzőt nem írok, kérdező, mert lesüllyednék a te szintedre, és úgyis legyőznél a rutinoddal(:

Szomorú, hogy ilyen gyerekeket neveltünk(:

2015. jan. 24. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es!

Értem! Végül is a lényegen nem változtat, vagy nem értik a humort, vagy nem tudják mit jelent a mondatvégi jel. Persze az is lehet, hogy rossz volt a poén :)

2015. jan. 24. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Marhajó..cselédről álmodoznak, aztán a lepontozáson megy a vita... pfff...

Személyzethez bizony némi múlt kell.. sajnos 45 óta nálunk nincs...(az ok talán sejthető)..csak az emlék maradt.

(megnyugtatásul: itt Bp-en is van libériás személyzet)

2015. jan. 24. 14:36
 15/17 anonim válasza:
88%
Ó, nem volt ám nehéz, kiszolgáltatott a cselédek élete, egyáltalán, ugyan! Azok voltak a régi szép idő, persze. (Az volt mondjuk, csak nem a cselédnek, munkásnak, parasztnak.) Aztán jött a mocskos komenizmus ugyebár, és milyen szomorú, hogy ezt is eltűntette. Így akinek van pénze, már nem tudja annyira kiszolgáltatottá tenni azt, akinek nincs. Brühühühü...
2015. jan. 25. 21:30
 16/17 anonim válasza:
100%

Minden vágyad az lenne, hogy libériás cselédet tarts?

Hát ez is egyfajta perverzió :-D

2015. jan. 28. 14:47
 17/17 anonim válasza:
100%
Azér' valami nem frankó azzal, aki ennyire vágyik rá, hogy mások szolgálják. Ebből nekem már eleve gyanús, hogy valami hatalommániás, lelki szadista bújik meg kérdezőnkben, akinek leginkább ezen vágyai kiélése miatt kéne személyzet. De ne legyen igazam!
2015. jan. 30. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!