Vannak még manapság olyan igazi békebeli inasok, cselédek?
Sajnos manapság nagyon nehéz jó személyzetet kapni. A legtöbben lopnak, illetve nem tudnak kulturáltan viselkedni.
Inas meg komornyik helyett egyébként már régóta a testőr-titkár a menő.
Libériát meg ne akarj ráadni az alkalmazottakra, mert mindenki ki fog röhögni, hogy mekkora idióta újgazdag vagy. Egy egyszerű öltöny tökéletesen megfelelő munkaruha, ha ragaszkodsz a komornyik alkalmazásához, házvezető(nő), takarító(nő) számára pedig kiváló megoldások vannak a munkaruha szaküzletben.
"Minden vágyam ez lenne, és ezzel segítenék egy-két szegényebb emberen is"
Ugye nem szoktál híradót nézni??!
Azután ezek a "szegény emberek" leadják a drótot másoknak, vagy majd ők maguk kirabolnak és esetleg ki is nyiffantanak családostól...
Honnan jutna eszébe? Pl. egy Jókai regényből...? Nem én pontoztalak le édes egy komám.
Alapvetően nem vagyok bizalmatlan a szegényekkel viszont c kategóriásokat természetesen nem alkalmaznék ahogy régen sem alkalmazták őket. A hagyományos viselethez én ragaszkodnék mivel olyan miliőben szolgálnának ami ezt megköveteli (Andrássy út)
8-as:
El is tudnál szállásolni külön cselédfertályban? Alig hiszem te panellakó silókukorica
Kedves kérdező! Először is, nem vagyok a komád! Másodszor, a beírásom első felét a 4. válaszolónak írtam (mivel ő finoman utalt az elmeállapotomra :) ), a második felét pedig annak, aki lepontozott. Semmilyen utalást nem tettem arra, hogy ez te lettél volna és nem is tehetek, mert bárki lepontozhat.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!