Ti milyen gyakran mostok?
Én heti 1 nagymosást tartok, akkor minden szennyest kimosok. Kéthetente van plusz egy ágynemű huzat mosás.
De kapok megjegyzést eleget... hogy
- micsoda sok ruha van kiteregetve
- meg micsoda gusztustalan dolog, hogy 1 hétig ott áll a szennyes
meg még sorolhatnám :D
Ti hogy vagytok ezzel?
A párom messzi dolgozik, hétvégente jár haza, így én egyedül vagyok itthon. Csak hétvégén mosok, mert akkor a párom ruháival együtt van 2 adag mosás, színes és fehér.
Ha valaki beszólna, hogy mért van annyi sok ruhám kiteregetve visszakérdeznék, hogy ő minden este kimossa a ruháit, és így üresen indítja el a gépet, vagy kézzel mos? Mi vagyok én milliomos, hogy üresen járassam a mosógépet egy bugyi, meg egy melltartó miatt? Inkább én nézném hulenek azt aki ilyeneket kérdez!
Ketten vagyunk, heti átlag két adagot mosok, amikor van rá időm. Plusz nekem is kéthetente van az ágynemű.
Ki tesz megjegyzést és miért foglalkozol vele? :)
Mondjuk azt én sem szeretem, amikor a szekrényajtón is ruha lóg, mert máshol nem fér el, de ennek gyakorlati oka is van: nem bírom a párás levegőt.
3an vagyunk. igazából amikor összejön akkor mosunk. heti 4.5 átlagosan.
és külön a fehérneműk szóval valamikor 6
Ha összegyűlik egy adag ruha, azt kimosom. 2 felé válogatom, színes és sötét ruhák.
Valamint a törülközőket és a konyharuhákat szedem külön, ezeket egyben mosom.
Úgy 2-3 naponta indítok egy mosást.
4-en vagyunk.
4-en vagyunk.
2 naponta mosok. Külön a fehèret, külön a színeseket.
Volt hogy elegem lett ès nem akartam elindítani a mosógèpet, mert besokalltam az àllandóan mosok-megszàrad-vasalok-újra mosok körforgàsból. Sztràjkoltam 1 hètig.
Vesztemre...
Azt hittem elbőgöm magam amikor màr a szennyestartó teteje is 1 m magasan fel volt pakolva koszos ruhàval...
Nna azt mire eltűntettem ès kivasaltam... inkàbb mosok 2 naponta, így is bőven van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!