Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ecetes mosógép tisztítás után...

Ecetes mosógép tisztítás után mit tehetek a mosógépemmel? Hogy lehet eltüntetni a kellemetlen szagot?

Figyelt kérdés
Gondoltam régi "bevált " praktika a vízkő és egyéb szennyeződés ellen.(Most probáltam ki először) Lefutattam egy magas hőfokú mosást egy liter ecettel. Azóta borzalmas szag (nem ecetszag) árad a mosogépből.
2015. jan. 9. 08:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
46%

Oké, menj be a Tescóba, és elvasd el az összetételét. Valóban nátrium klorid.

De olvasd el a használati útmutatót is, ha már eddig nem okozott gondot az olvasás:

"természetes tiszta kősó a mosogatógép ioncserőléjének regenerálásához"

HOPPÁ

[link]

Amúgy látom, hogy a többség szerint a NaCl lágyítja a vizet, sőt mosni is lehet vele. Ez az egyöntetű véleménye a társaságnak.

Csak a beszélgető partnerem halait sajnálom. Ők nem tudják szegénykék, hogy itt meg lett szavazva a dolog, és tetszik nem teszik, igaz, vagy hülyeség, nem érdekes, megszavaztuk és punk-tum. Mellékes, hogy a valósághoz köze nincsen...

Na lehet lepontozni újra, bátran!

(Aztán akit érdekel a valóság utánanézhetne, és megtanulhatná [hogy a vízlágyító sót hova kell önteni] és hogy a tengervíz mint sósvíz, lágyvíz e ...)

2015. jan. 10. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!