Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » 15 éves lány vagyok, milyen...

15 éves lány vagyok, milyen házimunukát végezzek?

Figyelt kérdés
eddig nem csináltam semmit, úgyhogy ne tul bonyolultakat irjatok lécci! És milyen h.m.-k vannak?
2010. febr. 5. 13:07
1 2
 11/17 anonim válasza:

ezt ne gyerekek

ilyet 15 évesen

áh én inkább nem is szólok semmit

nem a szülőre kell várni hanem megkönnyíteni a feladatát, nem azért kell csinálni mert kötelező, hanem h a szüleid is tidjanak pihenni, milyen lenne már ha anyud parancsolna h moss fel stb... erre neked kéne (kellett volna már korábban) rájönni

2010. febr. 5. 17:26
 12/17 anonim válasza:
Én négy évesen felálltam a kisszékre és nekiálltam mosogatni..Amióta az eszemet tudom önálló vagyok..Mamámnak nagyon sokat segítettem,soha nem kérte,mindig magamtól csináltam mindent,hogy örömet okozzak neki..3 fiú és estig tartó robot mellett,elég nehéz volt szegénykémnek..Bár mi is panelban laktunk,azért így is volt mit tenni..14 évesen már főztem..A kislányom 7 hónapos,ha nagyobb lesz csak annyit fogok elvárni tőle,hogy legalább maga körül tegyen majd rendet..:-)
2010. febr. 6. 23:49
 13/17 A kérdező kommentje:

23:49 most őszintén, szerinted ezt ki kérdezte? Ne itt éld ki a fölényeskedő hajlamaidat.

A többi értetlennek címezve: a kérdésre válaszokat írjatok, ne véleményeket, ez itt nem fórum!

Többieknek köszi szépen :)

2010. febr. 6. 23:56
 14/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 13:07 óta takarítottál valamit?
2010. febr. 7. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
mosogass el, az szexi:D
2010. febr. 7. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Főzés,mosogatás,mosás,teregetés,vasalás,portörlés,porszívózás stb. Elég furcsa,hogy 15 évesen ezt kérdezed,de nem akarlak bántani. Az én öcséim 6-7 évesen a maguk módján mindenben besegítenek. :)
2010. febr. 7. 16:01
 17/17 duhaj ervin ***** válasza:
Hmmm!?Csodálkozom! Leesett az állam!
2010. febr. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!