Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » 15 éves lány vagyok, milyen...

15 éves lány vagyok, milyen házimunukát végezzek?

Figyelt kérdés
eddig nem csináltam semmit, úgyhogy ne tul bonyolultakat irjatok lécci! És milyen h.m.-k vannak?
2010. febr. 5. 13:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

sztem nincs bonyolult házimunka..

mosás,portörlés,porszívózás,mosogatás,vasalás-->na jó ez utóbbit nem árt ha egyszer valaki megmutatja..de a többi nem nehéz.

2010. febr. 5. 13:16
 2/17 anonim válasza:
100%

tyúketetés, disznóól takarítás, lókefélés, szalonna füstölés... :D

Mégis milyen kérdés ez?

2010. febr. 5. 13:20
 3/17 A kérdező kommentje:

"Mégis milyen kérdés ez?" -magyar! szerinted mégis milyen?

panel házban lakunk egyébként

2010. febr. 5. 13:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott eleve nincs sok minden tennivaló... Moss, főzz , takaríts, a szemetet vidd le mindig, törölgess le, el, pakolj el, porszívózz, törölj fel, a budit takarítsd ki meg a fürdőszobát.....
2010. febr. 5. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:
WC-fertőtlenítés, fürdőszoba takarítása (csempe, vízkő stb.), mosogatás (ez hatalmas segítség lenne szüleidnek), szobádban porszívózás, portörlés.
2010. febr. 5. 13:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Főzés,mosogatás,porszívózás,virágok öntözése,kád ,wc ,és mosdókagyló súrolás,sepregetés,szemét átválogatás(szelektív),portörlés,bútor törölgetés,ablakpucolás,pókhálózás,szellőztetés,beágyazás,

kiágyazás,cuccok rendberakása rendszerezése,Mosás,teregetés,vasalás,ruhahajtogatás,

elpakolás,bevásárlás,hűtőkiolvaszás és annak kitakarítása,

Babaházad rendberakása....:)

Több most nem jut eszembe.

2010. febr. 5. 13:30
 7/17 anonim válasza:
53%

elég ciki h 15 éves korodik semmiben se segítettél otthon, ez a kérdés gáz a javából ha eddig nem jutott eszedbe segíteni, akkor sztem hagyd

ilyet he

ne túl nehezet

mi a nem túl nehéz?

a szobádat kitakarítod tán?

2010. febr. 5. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:

"elég ciki h 15 éves korodik semmiben se segítettél otthon, ez a kérdés gáz a javából ha eddig nem jutott eszedbe segíteni,"

Bocsesz, de sztem ez nem a kérdező hibája, hanem a szüleié.

Én is hasonló cipőben jártam anno, a szüleim soha életemben nem vontak bele semmilyen házimunkába, nekem ergó így eszembe sem jutott segíteni. Egyszerűen nem volt a _természetes_. A gyerekem viszont mindenbe bevonom (3 éves), imád "segíteni apának". :)

2010. febr. 5. 13:41
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Aki szerint eddig se csináltam semmit, au miért gondolja, hogy akkor ezután se segítsek? Szerinte nem örülnének neki a szüleim? Na mindegy, amúgyse beszélgetni jöttem :-) köszi mégeygszer!
2010. febr. 5. 14:01
 10/17 anonim válasza:
51%
Nem arra mondtam, hogy micsoda kérdés már ez. Igazából annyira abszurd hogy ilyen kérdést feltesz bárki is. Mintha egy burokban éltél volna idáig és most kikerülve, látva, hogy mindenki serénykedik otthon, úgy gondolod neked is kell, de a mikéntjét nem érted :D. A szüleid nem végeznek házimunkát, esetleg magadtól nem tudod felmérni hogy milyen házimunkát vagy képes ellátni? :D A fiatalság egyre hülyébb, már bocs.
2010. febr. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!