Ti hogyan tisztítjátok a szőnyeget?
Van egy nagyon koszos padlószőnyegünk, amit az előző albérlők hagytak ilyen csodás állapotban, még ránézni is rossz - szóval alaposan ki kellene tisztítani...
A porszívónk porzsák nélküli, amivel elvileg nem lehet vizeset felszívni. A Vanish szőnyegtisztító poron gondolkoztam eddig, most viszont sok rosszat olvastam róla. Milyen szert és módszert ajánlotok?
Hát a mienk csak egy kisméretű szoba nagyságú (hálószoba), meg albérletben lakunk, szóval túl nagy összeget nem szeretnék rá áldozni, így a gépet azt sokallom. Viszont koszban sem szeretnék élni :(
Az az ecetes verzió jól hangzik, már csak azért is, mert környezetbarát. Azt hogyan kell pontosan csinálni? Belemártogatom a kefét és csak átdörzsölöm? És azután az ecetes cuccal mi lesz? :$ Szódabikarbonát ne szárjak rá?
A bérleményt elvileg egy bizonyos állapotban kell átadni a lakó számára. Tehát ha tényleg annyira retkes a szőnyeg, akkor talán lehetne egyezkedni a tulajjal, hogy állná a tisztítógépkölcsönzés díjának felét.
Esetleg még úgy is intézhetnéd, hogy a bérlési idő felére átadod neki, hogy ő is kitakarítson vele otthon. Így nem érzi kidobott pénznek, jobban belemegy.
Olyanról is hallottam, hogy valaki beszervezett vagy hat ismerőst, kivették a takarítógépet egy napra közösen, így viszonylag olcsó volt egy főre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!