Mivel tisztítjátok a szőnyeget, hogy a kicsit nyugodtan merjétek engedni rajta játszani?
No ezért nincs nálunk szőnyeg :-)
Szerintem is a lepedő a jó megoldás.
Sajnos nekem ez a nagy rigolyám. A gyerek terepére ne másszon rá más. Na majd aztán változni fog a felfogásom, ha a gyerek mindenhol fog kúszni, mászni. :-)
A zoknis megoldás azért idegesít, mert ha jönnek vendégek azoknak ki tudja, hogy beleizzad a lába a cipőbe, ráadásul a hölgyek ugye nyár lévén még zokni se vesznek.
Pfúúúúúúúúj
Sajnálom ez a rigolyám.
Porszívóval, minden nap.
nem tudok sterul környezetet biztosítani a babámnak, de az igazat megvallva nem is akarok, az immunrendszere miatt. A lakásban kutya is él, szóval nem lehet elkerülni, hogy itt-ott fel ne bukkanjon egy kutyaszőr, de a fiamnak még se allergiája, se ekcmája, se betegsége nem volt. Rendszeresen mosok, takarítok, fertőtlenítem, ami kell, a kutyának a gyerekszobába bejárása nincs. Tiszták vagyunk, de nem sterilek.
Beraktam/om a mosógépbe.
Igaz az enyém majdne másfél,de egy kis kosztól semmi baja nem lesz, látnád mint művel az udvaron
utálom a szőnyegünket!!! Főleg, mert mindíg ráhordjuk a port, a morzsát, akármennyire is nem megyünk be a szobába cipővel,a konyhából és előszobából mindent be lehet hordani papuccsal is. Pedig rendszeresen takarítottam. Mióta vacakol a porszívóm is, még jobban felhúztam magam rajta, úgyhogy mostmár 2 havonta szőnyegmosás az autómosóban, és minden héten kefével négykézláb megyek neki összetakarítani.
Egyébként tán 3 éves, ha van, azért utálom, mert a részeges apósom miatt lakásfelújításkor nem volt időnk felszedni és az egész tiszta sz@r lett, azóta utálom, az a fixa ideám, hogy akármennyit is tisztítom, nem jön ki belőle.
A gyerekem még csak 6 hónapos, alatta lepedő és tiszta pléd van a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!