Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Akinek álomkonyhája van, hol...

Akinek álomkonyhája van, hol tartja azokat a kellékeket, amik látványa rontaná az összhatást?

Figyelt kérdés
Láttam már nagyon szép konyhákat, főként arra gondolok, amikor a konyha a nappalival egybe van nyitva.Minden ragyog, sehol egy konyharuha, vágódeszka, de még edényszárító sem. Mintha egy kiállított bútordarab lenne és nem is használnák semmire. Hogyan lehet megoldani ezeknek az eszközöknek az elrejtését?
2010. febr. 3. 13:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nálunk is egybe van,és mindig tipp-topp,pedig rendszeresen főzök.Szagok ellen nincs megoldás.A mi páraelszívónk nem volt olcsó mégse ér semmit.A konyharuhát nagyon ügyesen el lehet rejteni a szekrény ajtajára(belülről) szerelt tartóval.Az edényeket meg egyből be a mosógatógépbe,és mindjárt rend is van :D
2010. febr. 3. 13:56
 12/15 anonim válasza:
Annyit tudok erre mondani, hogy akinek álomkonyhája van, az nem főz, aki főz rendszeresen, annak nincs álomkonyhája. Gondolok itt egy nagyobb családra, nem 1, 2 személyre a családban. Egyébként én is láttam álomkonyhát nagyobb családdal, a hölgy egy abszolut perfekcionista, tisztaságmániás, ilyen embernek szenvedés az élet...meg a környezetében élőknek is.
2010. febr. 3. 17:50
 13/15 anonim válasza:
Nálunk rend van, ha csak a fiam van itthon, meg a kicsi fiunk, de ha a lányomék hazajönnek, akkor már lehetetlen. Folyamatosan eszik-iszik valaki, egyfolytában pucolhatnánk a konyhát, a pultot, napi kétszer megy tele a mosogatógép, nincs ember, aki ezt fizikailag bírja, legalábbis kevesen.
2010. febr. 3. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is láttam már testközelből ilyen konyhát. A magyarázat az lehet, hogy:

1. nem használják a konyhát, nem szoktak főzőcskézni csak nagyon minimálisat.(Ez nem elképzelhetetlen, ha a házaspár elmegy otthonról minden reggel kb.8-9 -kor és hazaér 6 körül. Este már nem biztos, hogy neki állnak főzni, reggel pedig elmossák azt a 2-4 tányért, ami morzsás lett. Ebédelni mindenki a munkahelyén eszik)

2. a koszos edényeket beteszik a mosogatógépbe, s ott nem látszik

Szerintem nem az a negatív dolog, ha valahol száradnak az elmosogatott edények, hanem ha halomban áll a mosatlan.

A főzéshez hozzátartozik az utána való mosogatás is. Reggel természetesen egy pohár és egy tányér miatt nem fogom folyatni a vizet, de ha van időm, igyekszem mindig elmosni.

2010. febr. 3. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem ilyen alomkonyham epp most keszul es igen egybekotve a nappalival.van mosogato gepem es szagelszivom is,de azert remelem nem lessz olyan rideg es "szagtalan"a konyham amilyennek leirtan aztahol lattad.A konyhabutoromat a ferjem nagymamaja csinaltatta nekunk ajandekba...volt aminek odaneztun es volt aminek nem.Szoval ami az egyiok mereg draga cucc az(ezt nem kertuk)a,hogy a mosogato feletti szekreny nem is igazi szekreny hanam csepegteto es ez mont baromi nagy divat...szoval elmosogatsz es felpakolod a plcra onnan meg raer lecsepegni a konyharuha pedig ugy ahogy az elottem szolo irta az egyik ajton belul,pl a mosogato alatt.A vagodeszka meg szerintem el latt pakolva ahol lattad.mincs jobb otletem.De ahol van szagelszivo ott sincs szerintem olyan h nem erzik semmi szag,max a kesz kaj jo illata lengi be a hazat...
2010. febr. 9. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!