Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet olcsón scrapbook...

Hol lehet olcsón scrapbook kellékeket vásárolni?

Figyelt kérdés
Tud valaki jó scrapbook oldalt? vagy Olcsó kellékeket? Minden webshopban iszonyú drágaság van. De lehet csak én néztem rossz helyen. Szokott valaki ezzel foglalkozni? Most szeretném elsajátítani a dolgot:)
2011. máj. 28. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
ebay-en
2011. máj. 28. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen néztem de az nem magyar oldal és fogalmam sincs hogy lehet onnan vásárolni. Ebben tudsz segíteni? Onnan is postázzák?
2011. máj. 28. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az eBay nem webáruház, hanem olyan licitálós oldal, mint Magyarországon a Vatera.

Engem is ugyanez a kérdés foglalkoztat, rákérdeztem olyanoktól, akik aktívan scrapbook-oznak, és mindenki azt mondja, hogy eszük ágában sincs direkt srapbook kellékeket venni, hanem kreatívan felhasználnak mindent, ami a kezükbe jut.

2011. máj. 28. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Megnéztem jobban az ebayt tényleg olcsók ott a kellékek de nem tudom hogy smint működik a kapcsolatfelvétel szállítás stb.

A youtube-n nézegettem milyen gyönyörű albumokat készítenek. Ahhoz hasonlót szeretnék én is de nagyon drága a papír is hozzá. Viszont szép mintás papír kapcsok gombok kellenek hozzá és azt hogy tudják mással helyettesíteni hogy a végeredmény is szép legyen? Miket használnak fel az ismerőseid? Esetleg nem tudsz olyan oldalt ahonnan albumkészítési ötleteket lehetne elsajátítani?

2011. máj. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!