Hol lehet olcsón scrapbook kellékeket vásárolni?
Az eBay nem webáruház, hanem olyan licitálós oldal, mint Magyarországon a Vatera.
Engem is ugyanez a kérdés foglalkoztat, rákérdeztem olyanoktól, akik aktívan scrapbook-oznak, és mindenki azt mondja, hogy eszük ágában sincs direkt srapbook kellékeket venni, hanem kreatívan felhasználnak mindent, ami a kezükbe jut.
Megnéztem jobban az ebayt tényleg olcsók ott a kellékek de nem tudom hogy smint működik a kapcsolatfelvétel szállítás stb.
A youtube-n nézegettem milyen gyönyörű albumokat készítenek. Ahhoz hasonlót szeretnék én is de nagyon drága a papír is hozzá. Viszont szép mintás papír kapcsok gombok kellenek hozzá és azt hogy tudják mással helyettesíteni hogy a végeredmény is szép legyen? Miket használnak fel az ismerőseid? Esetleg nem tudsz olyan oldalt ahonnan albumkészítési ötleteket lehetne elsajátítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!