Akinek álomkonyhája van, hol tartja azokat a kellékeket, amik látványa rontaná az összhatást?
ilyen csak a filmekben van... gondolj bele: az illatok, a szagok, a pára (amelyben van egy kis zsiradék is)... átveszi a bútorzat... én sosem vágytam ilyenre.
gondolom, elpakolják a konyhaszekrényekbe a cuccokat, és nincs is sok cucc (plusz középen áll egy munkapult szagelszívóval, és afölé vannak felakasztva az edények) - nekem nem jön be annyira, egyáltalán nem praktikus.
Gondolom, a celebkéink konyháit láttad a tv-ben :=). Nekem is tetszett némelyik, de józan ésszel végiggondolva, nem véletlen, hogy úgy csillog-villog, ragyog! Az is nyilvánvaló, hogy amelyiknek ilyen csilivili konyhája van, ritkán bírt valami ehetőt összebarkácsolni, ezek inkább éttermekben falatoznak. Ha megfigyelted, akik finom, jó kaját dobtak össze és nem kértek mellé nyolcvanhat segítséget, mindegyiknek átlagos, normálisan "rendetlen" konyhája volt.
Nekem nem csúnya a konyhám, bár már 13 éves. Amikor berendeztük, fontos szempont volt a sok rakodóhely, minél kevesebb nyitott polc. De akkor is elöl van a kávéfőző, kenyérsütő, citrusfacsaró, ásványvizes palack, 2 konyharuha, amit folyamatosan használok és pár apróság mellé. Ez már több, mint amit egy luxuskonyha "megengedne". De nem bánom, én mindennap főzök, legalább nem kell a zöldésgesnél megkérdeznem, hogy melyik a vöröshagyma (lsd Bódy Szilvit) :=)! Edénycsepegtetőm nekem sincs elöl, mert géppel mosogatok és csak néha 1-1 nagyobb lábast kell kézzel elmosogatnom. Olyankor előveszem a csepegtetőt a mosogató alatti szekrényből.
13:26 vagyok, igen, amíg pötyögtem, addig írtad, hogy a valóságban láttál ilyen konyhát :=). Az utánam szóló is leírta, aki rendszeresen használja a konyháját, ott bizony előfordul az elölhagyott konyharuha (vizesen ugyan hova tennénk?), ez-az. Rumlinak azért nem kell lennie.
Amíg nem volt mosogatógépem, szívtam ugyan a fogamat, de mindent azonnal elmosogattam, mert a piszkos edényhalom nemcsak csúnya, de büdi is. Most vitathatatlanul könnyebb dolgom van, csak bedobálunk mindent a gépbe, és ha megtelik (általában estére), megnyomom a gombot.
Azért még nagyon messze vagyunk az álomkonyhától :=).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!