Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógép mely programjával...

Mosogatógép mely programjával mosogattok?

Figyelt kérdés
A 30 perces 65 fokossal nem vagyok megelégedve, az 50 fokos és a 70 fokos 2 órán keresztül megy, így a 70 fokos szoktam választani. Ezzel meg vagyok elégedve, de nem túl gazdaságos hogy 2 órát megy.
2014. dec. 4. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az automata programon mosogatok de az is megy két órát majdnem. De ezek az új mosogatógépek már nem fogyasztanak sokat. Nekem a 70 fokos program 140 perces, ha nagyon koszos az edény azért azzal mosogatok de amúgy az automatával. Párszor én is kipróbáltam a 30 percest de az csak a nagyon frissen szennyezett edényeknél jó.
2014. dec. 4. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A miénk ősöreg, lehet választani előmosással vagy anélkül. Anélkül szoktunk mosogatni, 70 fokon 40 perc alatt lemegy a program, és ritkán marad koszos az edény.
2014. dec. 4. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:

25 perces a program és tökéletesen mosogat.

Előttem iróknak akik hoosszasan mosogatnak,azt elhiszem ,hogy a viz fogyasztás nem sok,de a villanyórára még egyszer sem néztetek .Majd itt ledöbbentek .

2014. dec. 4. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem csodálkozom hogy a régi gép jobban teljesít, munkahelyemen van egy 25 éves mikró és míg körülötte minden cserélődik, szerintem az még 25 évet lehúz. Javítani még sosem kellett. A fél órás program nekem is csak akkor válik be ha frissen kapcsolom be, de ez szinte csak olyankor van, amikor vendégség van nálunk. Naponta, de inkább 2 naponta gyűlik össze annyi edény, hogy megteljen a gép.
2014. dec. 5. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy új a gép, hanem azzal, hogy csak szar programok vannak rajta. Én azok közül, amit felsorotál egyet sem tudnék használni. A mi gépünkon 10 program van, mindig azt használom, amelyik épp illik a belepakolt dolgokhoz.. Mikor vettük direkt néztem, hogy nehogy valami 3-4 programos gép legyen olyan programokkal, amik semmire sem jók.
2014. dec. 5. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Leírnád, hogy miért nem vagy megelégedve vele?

Lehet, hogy a tablettával vagy az edények elhelyezésével van baj.

Ha nincs benne nagyon koszos edény (tehát zsíros vagy hasonló), akkor normál fokozaton, ez kb. 1,5 órát megy. Ha több tepsi vagy lábas van benne, akkor intenzív fokozaton, ez 2 órát. De eddig sosem volt rá panaszom,maximum ha tényleg odaégett valami, akkor érdemes előtte beáztatni kicsit.

2014. dec. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!