Szerintetek mennyire szükséges a mosogatógép?
Most vettünk új lakást, a régi lakásunkban, nem volt, nem is hiányzott. Ketten vagyunk a férjemmel, hétközben csak reggel és este eszünk otthon általában hideget. Főzni vasárnap (ilyenkor kétfélét) és szerdán szoktam, ilyenkor mindig két napra főzök. A szombat az változó.
Anyagilag nehezen, de beleférne. Millió érvet és ellenérvet tudok mondani, ezért lenne szükségem mások véleményére is.
Köszönöm a segítséget előre is.
" Főzni vasárnap (ilyenkor kétfélét) és szerdán szoktam, ilyenkor mindig két napra főzök..."
Nos ez után amíg mosogat a gép addig pihenhetsz..
Nem fogod megbánni.
Igen pihenhetnék, bár nem sok idő elmosogatni, mert amit már nem használok azt főzés közben szokta, persze be lehetne tenni azonnal a gépbe is. Viszont nem telne meg, még a kisebb gép sem olyan hamar, legalábbis így gondolom.
Azt, hogy spórolnék e a mosogatógéppel vizet azt nem tudom, illetve, hogy spórolnék e annyit, hogy megérje.
A 9 terítékes gép nem olyan nagy,mi is ketten vagyunk.
Nem beszélve a mosogatás minőségéről.
De úgy látom inkább a nem felé hajlasz.
Jól látod:) Nem tudom mennyire szükséges, mennyire használnánk ki.
Tetszeni viszont nagyon tetszik.
Mennyi idő alatt telik meg a 9 személyes nálatok?
Hány garnitúra étkészlet van nálatok használatban? Mi egyet használunk, de van még másik három két régebbi "fapados", illetve egy herendi, amit csak sátorosünnepekkor veszünk elő.
Bár nyilván ez a legkevesebb.
Mi ketten vagyunk, 12 terítékes gépünk van. Általában Naponta egyszer biztosan bekapcsolom, de hetente minimum 5 alkalommal megy a gép. A bőröm kímélem, az időm mással töltöm, és tisztábbak az edények, mint kézi mosogatással.
Szerintem megéri. Egyébként vannak sokkal kisebb gépek, 4 terítékes is.
De én is azt vélem, hogy te nem igazán akarsz :)
1-es vagyok!
Aki esetleg "nem értette" a válaszomat, mondom másként:
Ha nem akar venni a kérdező mosogatógépet, nem feltétlenül szükséges, el lehet mosogatni nélküle is! Különösen, hogy nem főz minden nap, és nem 6-8-10 főre!!
És akkor most ezek után, miért is vagyok lepontozva???
Nem azért, mert lesz@rom, de mi nem jó a válaszomban???
Nekem minden vágyam egy mosogatógép, de albiba nem fér bele. Nekem sose volt, de anyósjelöltnél van, és csodálatos. Csak bepakolod, elindítod, 1 óra múlva kész.
Nem kell nyűglődni (ráadásul a kezem ekcémás lesz a szerektől, így gumikesztyűben kell mosogatni).
A 12 terítékes meg 12 terítékes tányért, poharat stb..-t jelent. De ha te főzöl 2 emberre, esztek belőle és edényt is kell mosogatni, az is megtelhet.
Én élni nem tudnék nélküle, mióta van!
Szerintem az a fél-1 óra, amit naponta-kétnaponta megspórol az ember életéből, felbecsülhetetlen... a fenntartása pedig olcsóbb, mint a folyóvizes mosogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!