Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek mennyire szükséges...

Szerintetek mennyire szükséges a mosogatógép?

Figyelt kérdés

Most vettünk új lakást, a régi lakásunkban, nem volt, nem is hiányzott. Ketten vagyunk a férjemmel, hétközben csak reggel és este eszünk otthon általában hideget. Főzni vasárnap (ilyenkor kétfélét) és szerdán szoktam, ilyenkor mindig két napra főzök. A szombat az változó.

Anyagilag nehezen, de beleférne. Millió érvet és ellenérvet tudok mondani, ezért lenne szükségem mások véleményére is.

Köszönöm a segítséget előre is.

2014. okt. 20. 08:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Eldőlt, megrendeltem. Végülis ha minden igaz nemsokára négyen leszünk, illetve amit a férjem megtervezett konyhabútort abba nagyon ízlésesen pont belepasszol egy mosogatógép is.
2014. okt. 21. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy nem telik meg! :)

Mi is ketten vagyunk, én minden másnap bekapcsolom, ha nagyobb sütés-főzést művelek, van, hogy egy nap 2x is!

12-es gépünk van, kisebben nem férnék el. Nagyon sokáig kértem, hogy vegyünk, megvettük...egy áldás!! Előbb mondanék le a mosógépről, mint a mosogatóról :)

Ha van lehetőséged, én megvenném! Mi a euronicsban vettük, 6hónapos, 0%-os hitelre :)

2014. okt. 21. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éve van egy gépem. Senni baja nem volt még. Én már nem tudnék nélküle lenni. Mi 3-an vagyunk, egy kusbabával. A kicsi mellett pedig nagyon hasznos , mert azt az időt amit dolgozik a gep, maradéktalanul vele tölthetem.
2014. okt. 23. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!