Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Senkit nem zavar rajtam...

Senkit nem zavar rajtam kivul, hogy a mosozsak belsejeben az eles cipzarvegek beleakadhatnak a finom ruhaba, hiaba vannak mosozsakban?

Figyelt kérdés

Minden boltban ilyet arulnak! A Drogerie Markt- ban meg sorjas a golyo, amivel osszehuzhato a mosozsak, a zsakon kivuli ruhak szalait fogja kihuzni, ha beteszem a gepbe!

Hol lehet rendes mosozsakot kapni/?!

A 2000 forintosak se jok, pl. intimissimi,belul eles reszek vannak!

a tesco mosozsak meg olyan durva halobol van,hogy az fogja a finom holmit kidorzsolni!

#mosozsak\
2014. dec. 1. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
DM-es van, rá van írva, hogy a golyót be kell tenni a zsák belsejébe, és úgy nincs gond.
2014. dec. 1. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem van mosózsákom, de nem használom.. Még sose láttam éles cipzárvéget meg ilyeneket. Soha semmimnek sem húzódott ki a szála. Ha ilyen kényes cuccaid vannak, azt kézzel kell mosni!
2014. dec. 1. 15:24
 3/10 A kérdező kommentje:
a zsak belsejeben nem huzza ki a golyo a benne levo ruhak szalait?
2014. dec. 2. 11:14
 4/10 A kérdező kommentje:
eles cipzarvegek,azert nem lattad,mert nem tudod,hol kell keresni! nezd csak majd meg legkozlebb! a cipzar mindket vegen,ahogy elvagtak a fogak milyen elesek,belul a zsakban!
2014. dec. 2. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Az én mosózsákomat egy cipőfűző vékonyságú zsinórral kell összehúzni. Puha pihe könnyű az egész.
2014. dec. 2. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:

"a zsak belsejeben nem huzza ki a golyo a benne levo ruhak szalait?"

Nem, nem húzza ki, ahol össze van fogva, oda a belsejébe belefér a golyó, az semmivel nem érintkezik.

2014. dec. 2. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Akkor bäszd ki 200 forintért veszel egy nagyon finom csiszoló papírt és a golyóról leszeded a sorját. Ez eszedbe sem jutott eddig?
2014. dec. 2. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

És ha fognál egy kispárna huzatot, és abban mosnád a kényes dolgokat?

Igaziból mit mostok mosózsákban? Én még sose használtam.

2014. dec. 14. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as: a nagyon kicsi dolgokat mosom mosózsákban, mert elöltöltős a gépem és pl. szemüvegtörlőt, bokazoknikat kiteszi előre, ott beszorul kb. és nem mossa. Mosózsákban meg oké.
2014. dec. 15. 10:34
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi,lecsisozltam.
2015. febr. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!