Szárítás után miért nincsen már meg az a finom mosószer/öblítő illatuk a ruháknak? Szárítógépben szárítom.
Ha új a gép, akkor érdemes szerelőt/szervizt megkérdezni, az égett szag nem jó jel.
Ha már használt a gép, akkor időnként érdemes az alul levő kis tartály részt kitakarítani. Itt tudod kiszedni ugyanis a víz leeresztésnél kiszűrt szöszt, hajat stb. Ez nedves maradhat és bebüdösödik.
A szárításnál amúgy is lesz egy nem friss illata a ruhának, pont emiatt én csak vészhelyzetben szárítózok. Ezen az öblítő nem segít. Talán lehet kapni szárítógép-illatosítót, ami olyasmi kendő mint a színfogó, de a célja hogy szárítás alatt illatos maradjon a ruha. Én külföldön élek, itt lehet kapni, Mo-on nem tudom.
Bolti öblítő helyett illóolajjal illatosított ecetes öblítőt használok, ennek szerintem jobb és kevésbé mű az illata, az ecet pedig tisztán tartja a mosógépet is.
ez valóban nagyon fura.
ÉN is száritok, és nagyon finom illata van a ruháknak.
Én szerelőt hívnék. először telefonon érdeklődnék 2-3-tól hogy mi lehet... aztán a válaszok alapján a legszimpibbet kihívnám.
A szárítógép nem gyűr, sőőőőt!
Pedig én is azt hittem. 1 éve van gépem, azóta csak ingeket vasalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!