A párom szakács. Mivel tudnám teljesen tisztára és foltmentesre mosni a ruháit?
Én ugyenezzela problémával küzdök.Úgy hozza haza a ruháit, mintha a lábast magára fordította volna.
Nekem a domestos használ vagy a hippóba áztatás. A wanist nem szeretem, semmire sem jó!
De kipróbálom amit írtak.
Aktív oxigénes fehérítő, foltsó (100% nátrium-perkarbonát
Aktív oxigénes fehérítő a fehér ruhák természetes ragyogásáért. Feloldja a szerves foltokat (tea, vér, fű, gyömölcs, vörösbor), megakadályozza és eltávolítja a fehér és a világos anyagok, és függönyök beszürkülését. Fehér mosásnál fehérítőként szolgál, ellenben a színes ruhákat sem fakítja ki, mivel működése az aktív oxigén szerves foltokat színtelenítő hatásán alapul. Az eredeti összetevőkre: szódára, vízre és aktív oxigénre bomlik.Csíra- és baktériumölő hatású (pl. ágyneműn, alsóneműn, pelenkán).
Környezetbarát, nem tartalmaz optikai fehérítőt, klórt és foszfátot. A szennyeződés mértékétől függően 2-3 evőkanál szükséges. Már 40 fokon hatékony.
Használható mosogatógépek adalékaként is, kávé és teafoltok eltávolítására.
Most lehet kapni a DM-ben.
Sziasztok!
Hát, az én párom is szakács és ő is az étlappal a ruháján jön haza minden nap. Én Arielt vagy Persilt (fehér ruhákhoz) használok 90 fokon és minden folt eltűnik. Persze a mosógépet 2 órás programra állítom.
nagyon sajnalom, sok sikert a foltokhoz! :)
azert ha sikerult ird meg hogy melyik modszer valt be, kesobb meg nekem is jol johet :)
00:42 voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!