Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Káposztásmagyeren lakok, itt...

Káposztásmagyeren lakok, itt a villany ugye a padlóba vannak lerakva? Mert a járólap kezd feljönni, nem mellesleg az előző lakó saját maga rakta le (szakács) foglalkozása szerint. :S

Figyelt kérdés
Tehát nagyon durván jön föl pattog törik , és ahol felszedtem egyet egyet ott még alatta az alapbeton is kong ha kopogtatom v a födém lukacsos? Szóval hogy kéne lerakni az új járólapot vagy mit lenne célszerű? Padló? gránit? kiönteni színes műanyaggal? nemtudom :S
2009. jan. 4. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a födémelemek nem szoktak tömörek lenni.

a villany meg szabályosan a falon, a plafontól kb 50 cm távolságban fut vízszintesen, a konektorokat és a kapcsolókat függőleges kábelvezetéssel kell bekötni.

ha ennyire tanácstalan vagy, akkor lehet jobban járnál, ha szakemberrel rakatnád le az új padlót, legyen az bármi, különben esetleg a tied sem lesz jobb, mint az előző lakóé.

2009. jan. 5. 04:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké csak ez 1 panal lakótelep 25 évvel ezelöttről. És vannak 6cm vastag válaszfalak is :S csak azt akartam 1 avatott tól kérdezni h tényleg meny e a padló alatt a vill.
2009. jan. 5. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

A födémek nagyon tömörek is tudnak lenni, ha üregesek akkor sem konganak. Viszont a padlóban még panelnél sem vittek szerintem villanyt.

Valószínűleg szar ragasztóhabarcsba rakta bele. Mi van alatta? Az alapbeton az aljzatbeton vagy már a födém?

Tényleg keress szakembert.

2009. jan. 6. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:

én ugyérzem alapbeton

ér ha kopogtatom az kong mint amikor a csempe alatt levegő van

de a feljött csempék alatt volt mindenhol anyag

v ez az alpbeton ha az lenni ilyen ritka h kong? nemtudom

ja és megnéztem a folyosón a plafon fal sarokba megy 1 csatornába de a szobámban a dugaljak lemennek a parketta alá amikor szerelgettem láttam :D na mind1

2009. jan. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!