Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fagyálló járólap alá (kinti...

Fagyálló járólap alá (kinti folyosóra) mennyi cm a minimális beton, amit le kell tenni? "Csak" járunk rajta, másképpen nincs terhelve.

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a terheléstől függ, de pl. olyan 2-3cm-es beton játszva felfagy télen még ha rá sem lépsz. Én minimum olyan 8-10 centiset tennék, + bele vasmerevítést.
2010. febr. 25. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Bevasalni nem szükséges!Nekünk a kocsi bejárónk 25 cm vastag, alatta sóder van ott tud tágulni, és a vizet is elengedi!Ha van közte dilettáció (rés) Akkor a 8-10 centi nem fagy fel!
2010. febr. 25. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:

6-8cm minimum.

Nálunk bent mikor a fürdőszobában a kőműves csinálta az aljzatot, nem rakott 2-3cm-nél vastagabb betont. Mikor montam neki, hogy itt lesz a mosógép és hogy 60 kiló fog itt a saroban a centrifugázás alatt folyamatosan ugrálni, akkor azt mondta, hogy nem kell vastagabb és erre garanciát vállal, hogy nem fog feljönni.

Tényleg nem lett semmi baja. De ez beltérben volt. A garázs előtt nálunk kb 7-8cm beton van.

2010. febr. 25. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,mi is 10cm-re gondoltunk,de vasmerevítés nélkül.Vagy azt rakjunk bele?

Vagy anélkül legyen inkább 15cm?

Na ezt még eldöntjük.

2010. febr. 26. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja,most értelmeztem,akkor ha sódert rakunk a 10cm alá,az is elég.
2010. febr. 26. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kimész a vastelepre potom áron "vehetsz" vastagabb drótot vagy véknyabb vasat amit a betonba raksz. Nem nagy invesztíció és szerintem megéri. A sóder is jó alá, vagy legjobb talán a sóder+vas+10cm beton.
2010. febr. 26. 10:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. febr. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!