Mivel lehet egy szakács ruhájából kimosni a zsír és ételfoltokat?
Figyelt kérdés
Hypó, Clorox, Flóraszept, Ariel folteltávolító kipróbálva.
Ariel és Persil gold mosóporok kipróbálva!
Van valakinek ötlete?
2009. júl. 28. 16:52
1/9 anonim válasza:
Én az ételfoltot először sima konyhai mosogatószerrel bekenem, kézzel átmosom, majd utána teszem be a gépbe. A zsír általában kijön, a baj a paprikával van, az clorox.
2/9 anonim válasza:
Zsíros,főleg paprikás foltokat én úgy szoktam eltüntetni,hogy kimosom a ruhát normálisan,semmi extra és nedvesen kirakom a tűző napra és az eltünteti a foltokat!Nekem bevált,szerintem egy próbát neked is megér.Fontos hogy a nap érje a foltot!Ne a sűrűre megpakolt ruhaszárítóra tedd,hanem inkább terítsd a tetejére.Majd írd meg hogy sikerült e,ha egyáltalán kipróbálod.
3/9 anonim válasza:
Én szintén mosogatószert használok, töményen teszek a foltra, átdörzsölöm egy kicsit, majd megy a gépbe, min. 50 fokra. Nem mindig jön ki első mosásra, de már akkor is jelentősen halványul.
4/9 anonim válasza:
Próbáld meg egy éjszakára mosószódába áztatni. Másnap mosás előtt a foltokat megdörzsölni és mosószódával (ha fehér,akkorplussz még szódabikarbónával) kimosni, ecettel öblíteni.
Állítólag a hideg zsíroldó is jó: befújod vele a foltot, kicsit hagyod hatni, kiöblíted a ruhából és rögtön mosod.
Ha beválik valamelyik, írd meg, hogy mi lett jó!
5/9 anonim válasza:
Fehéret 95 fokon lehet mosni,Tegyél Wanish-t a mosoporhoz,plussz elötte àztasd be hypoba.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán jó ötleteitek vannak.
Szép sorba mindet ki fogom próbálni, az eredménnyel majd jelentkezem.
2009. júl. 29. 18:43
7/9 anonim válasza:
Rendesen le lettem pontozva a mosás után,napra kitett nedves ruhás válaszomért.Köszönöm,pedig nem rosszból írtam.Nekem bevált,más meg vegye a drága mosóporokat,folttisztítókat és próbálkozzon.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy lepontoztak.
Családi házban lakom, nyáron mindig kint az udvaron teregetek, én megfigyelem, hogy nálam működik-e.
2009. aug. 4. 11:48
9/9 anonim válasza:
Na,azért nem vettem ám nagyon a szívemre,hogy nem nyerte el egyesek tetszését a válaszom!:-)Mindenesetre próbáld ki,én ezen a héten is megtettem már és a pörivel leevett pólómból,mosás után a még látszó folt szépen eltűnt pár óra "napoztatás" után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!