Melyik mosogatószer a leginkább kézkímélő és még még mellette a zsír ellen is hatékony?
Az egyetlen, ami használ, ha gumikesztüben mosogatsz, ugyanis ami oldja a zsirt, az a kezedröl is leoldja, ami meg a kezednek nem árt, az az edényt sem tisztitja.
Egy tipp még: mosogatás után pár csepp olivaolajjal kend be a kezed, nagyon sokat javit rajta. (Azt az olivaolajat használd, amivel fözni is szoktál.)
soha életemben nem mosogattam puszta kézzel.
sokkal olcsóbb 200 ft-ért egy gumikesztyű 3 hónapra, mint a nemtommilyen kézkímélő csodaszerek...
én meg nem nyúlnék hozzá semmilyen kajamaradékhoz. :P
sajnos a körmeim nagyon gyengék, ezért kímélem őket ahol tudom, mert iszonyatosan fáj ha beszakad, vagy valami baja lesz. valamint az is utálom, mikor kiszárad a kezem, vagy kimarja a tisztítószer.
szóval meg lehet szokni.
dm-ben van nagyon vékony gumikesztyű, 40db-os, olyasmi, mint amit a fogorvosok is használnak.
vettem olyat is, inkább hajfestéshez használom, de mosogattam is már vele.
vagy a sima teszkós sárga gumikesztyű.
próbáld ki, szokj hozzá. a kezed csak megér ennyit, nem?
Ennek a Dm-es gumikesztyűnek is órákig megmarad a szaga a kézen?
Nekem is iszonyat szárazak a kezeim, sokszor megreped a kezemen a bőr, és vérzik is, ezért elkezdtem gumikesztyűt használni, de még órák múlva is érzem a kezemen a gumiszagot, ezért inkább marad a krémezés, ami szinte semmit nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!