Mitől lesznek tartósan illatosak a ruhák?
Szerintem az öblítőn nagyon sok múlik.. Amíg otthon laktam, nekem is nagyon jó illatosak voltak a ruháim, viszont mikor a páromhoz költöztem és magam mostam, nem voltak olyan jó illatúak a ruháim. Aztán áttértem én is arra, amit otthon használtunk, és sokkal jobb lett!
A szekrényben én 2 végén kibontott csomagolású palmolive szappant is tartok, ez is nagyon finom plussz illatot ad a ruháknak..
Nem a hígítás a titka, az biztos. Én duplájára hígítom az öblítőt, vagy van, hogy háromszorosára, és így is nagyon sokáig, hónapokig megmarad az illat a ruhákban. Azaz nem mindben. Két szekrényben tartom a ruhákat. Az egyikben tároltaknak bármeddig megmarad az illatuk, a másikban hamarabb elmegy. A másik lehetőség, hogy a két szekrény nem egy szobában van. Amelyikben marad az illat, az a hálóban, ott mindig friss, tiszta levegő van, lényegében csak aludni járunk oda, a másik a nappaliban, ott vagyunk mindig, oda jobban bejön pl. a kajaillat is, ezt annyira kiszellőztetni sem lehet igazi tiszta levegőjűre.
Persze azért az sem mindegy, hogy melyik öblítőt használom. Van amelyiknek hamar elmegy az illata, de az ariel és zöldeskék lenor párosítás az szuper. Mások a sárga és a kék lenort dicsérik még nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!