Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit tegyek, hogy illatosak...

Mit tegyek, hogy illatosak legyenek a ruháim?

Figyelt kérdés

Mindig másmilyen öblítőt veszek, mindig az erős illatúakat választom. Elég sokat rakok a mosáshoz belőlük, mégsincs illata a ruháknak.

Amikor kiveszem tompán érezni valamicskét, de amint megszáradnak, semmi illatuk nincsen.

Felültöltős mosógépem van. Ötlet?

2014. márc. 16. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kevesebbet rakni, lehet eltúlzód.
2014. márc. 16. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik hosszú programon csinálja azt a mosógép, hogy mintha elfelejtené üríteni az öblítőt (elöltöltős, rendszeresen tisztítom a mosószertárolót és a szűrőket is).

Ilyenkor rá szoktam küldeni egy plusz öblítőprogramot.

Esetleg próbáld ki azt, hogy az öblítő helyére ecetet teszel, az jól kiöblíti a bennmaradt mosószert a szálak közül és utána öblítőprogram.

Nekem a Silan Naturalok jöttek be, a flakonba beleszagolva annyira nem ütős az illatuk, de mosás-öblítés után intenzív és finom!

Legvégső esetben Coccolino illatpárnák a szekrénybe :)

2014. márc. 17. 09:16
 3/5 anonim válasza:
Kint vagy bent száritod őket? Én észrevettem, hogy télen amikor kénytelen vagyok a lakásban kiteregetni nem lesznek olyan illatosak a ruhák száradás után mint mikor kint a levegőn száradnak. Amúgy Coccolinot használok, nekem nagyon bejött, előtte Silant használtam hát az alig érződött.. Nekem inkább olyan problémám van, hogy vasalás után nem érződik az illat, amit nem vasalok ki az illatos marad.
2014. márc. 18. 12:36
 4/5 anonim válasza:
ha a megszáradt behajtott ruhák közé a szekrényben elhelyezel 1-2 szappant(persze olyan illatút amilyet akarsz)
2014. márc. 20. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Kint vagy bent száritós a ruhákat ? Nekem arial van meg lenor és ha kint száritom meg öket elmegy az illatuk a lakásban megmarad.
2014. máj. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!