Milyen porszívót vegyek? Papír vagy textil porzsákost? Vagy porzsák nélkülit?
Én kb 1,5 éve vettem egy LG porzsák nélküli porszívót.
1600W 340W szívóteljesítménnyel.
Nem akarom eldönteni, hogy melyik a jobb a másiknál.
Amit én észrevettem és tény:
Porzsák nélküli:
- nézni kell a szívó teljesítményt, amit ugyebár sok vásárló elfelejt, csak nézni hogy úúú 2000W de lehet hogy csak 230W szívó telj.-el rendelkezik
- tökéletesen szív
- tartályt minden alkalommal ürítem --> nehogy valaki bemesélje, hogy fárasztó, hiszen klikk --> kiönt --> vissza tesz (porzsákosnál meg öntsed ki és a fél lakás tiszta .... -lesz.
- szűrőt érdemes havonta egyszer vízben kimosni (kinyomkodni) és megszárítva vissza tenni (kb 1,5 perc meló)
- elektro sztatikus a feje gyűjtí a macska / kutya / hajszálakat
Porzsákos:
- ugyan az a teljesítmény (nézni kell a szívó erőt)
- nem látom mikor van tele (nem lehet minden alkalommal űríteni --> minden tiszta dzsuva lesz
- mosni kell a porzsákot (aki kicsit ad a hiigéniára érti mire gondolok)
Észrevétel a kommentekkel:
- eltömődik a pozsáknélküli szűrője --> lehet gyakrabban kellene porszívózni, nem csak havonta egyszer amikor már a madarak csipkedik a szőnyegről a maradékokat (nekem sosem tőmödött még el)
- gyengén szív --> valószínüleg vett egy olcsó / drága nagy Watt számmal rendelkező porszívót aminek kicsi a szívóereje, de ugyebár a boltban sem az akció feliratig kell olvasni
Szumma: porzsáknélkülivel kevesebbet szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!