Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Háziasszonyok lenne eg kérdésem?

Háziasszonyok lenne eg kérdésem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ide tartozik de ide írtok a legtöbben. Szóval nem rég vettem vadonatúj mosógépemet, nagyon jó minőségű mosógélt és öblítőt használok viszont a ruháknak semmi illata de volt már olyan is hogy ilyen víz szaga volt a ruháknak :( A színesekhez 30 perces programot használok. Mitől lehet ez?:(

2014. okt. 17. 17:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
44%
180 ezer ft az 3 hava fizü és akkor nemnyul hozzá van agyatok azért mennyit kell sprolni ? Bútaemberek ! Nagyo nagyon sokat és sokat dolgozni
2014. okt. 18. 09:39
 32/42 anonim ***** válasza:
60%
3 havi fizu 180 ezer ft? már akinek
2014. okt. 18. 10:52
 33/42 anonim ***** válasza:
44%
Hát ahol én dolgozok 60 ezret kapnak kézhez az emberek meg a szállodában is annyat kaptak a lányok. Már akinek van öregem 100ezer fölöt a pénze az nem olyan sok a melosoké ennyi
2014. okt. 18. 11:26
 34/42 anonim ***** válasza:
60%
Én meg 240-et keresek, szóval nem kell leszólni a kérdezőt, nem mindenki keres 60-at.
2014. okt. 18. 11:46
 35/42 anonim ***** válasza:
39%

Elolvastam mégegyszer a használati útmutatóm, és rájöttem, hogy 1,5 éve rosszul használom a mosógépem :D

Nem az az öblítőadagoló, amiből lefolik rögtön a cucc, az előkezeléshez an, nekem középen van az öblíőadagoló, az ilyen világoskék ajtócskával le van zárva, csak akkor folyik ki belőle az öblítő, mikor végzett a mosószeres mosással...

2014. okt. 18. 12:27
 36/42 anonim ***** válasza:
44%
34 es azért 240 et nemsokan keresnek ahol mégis azok ügyvédek orvosok stb meg talán a robotoló munkások a gyárba 4 müszakba kemény normába. felénk mindenfele betanitott munka 60 -70 ezret füzet. Én nemszoltam le a kérdezöt és nemderül ki a kérdéséböl a jövedelme nem is rám tartozik de azért én sajnálom a mosogépe miatt . Jegyezd meg örülj hogy te annyit keresel de valakinek kell szolgának is lenni mindenki nelehet íródista mérnök orvos stb
2014. okt. 18. 15:13
 37/42 anonim ***** válasza:
25%
Bírom, hogy mindenki csak azt nézi, hogy jaj mert msá 60-at keres. Nem azért tanultam évekig a főiskolán, hogy most üljek le a fenekemre, és sajnáljam a többieket. 4 év után ennyi a fizetésem programtesztelőként. Aki meg nyavalyog, tanuljon mást... a tököm kivan, hogy még én legyen szégyenben, mert nem nyomorgok.
2014. okt. 18. 15:33
 38/42 anonim ***** válasza:
Nem érteted a választ mindenki nemtud elhelyezkedni a szakmájába tudod te hányan vannak egyetemet végzett emberek akik szobalányok meg kézálonyok meg betanitott munkások ? Persze jobb lenne a szakmában elhelyezkedni de nem mindig sikerül
2014. okt. 18. 16:25
 39/42 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, holnap felhívom őket azért.. :) mindenkinek megy a zöld kéz :)
2014. okt. 18. 17:03
 40/42 anonim ***** válasza:
Igen azzal nemvesztesz semmit az a biztos de holnap vasárnap lesz ám majd holnapután tudod intézni ! Kivánom oldodjon meg a problémád
2014. okt. 18. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!