Háziasszonyok lenne eg kérdésem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ide tartozik de ide írtok a legtöbben. Szóval nem rég vettem vadonatúj mosógépemet, nagyon jó minőségű mosógélt és öblítőt használok viszont a ruháknak semmi illata de volt már olyan is hogy ilyen víz szaga volt a ruháknak :( A színesekhez 30 perces programot használok. Mitől lehet ez?:(2014. okt. 17. 17:50
11/42 anonim válasza:
Ha lefolyik a dobba, az nem jó. Csak az utolsó öblítési fázisba szabad öblítenie a mosógépnek. Ha elején lefolyik, azt egyszerűen kimossa sokszor.
12/42 anonim válasza:
Amúgy meg neten fent van összes használati utasítás.
13/42 A kérdező kommentje:
A mosószer és az őblitő is lefolyik egyből.. ez lehet a gond??
2014. okt. 17. 18:35
15/42 anonim válasza:
Nem csak átveszi a ruha a mosógép erőteljes "új szagát"?
16/42 anonim válasza:
Ha kínain vásárlod ezeket a dolgokat, akkor ne csodálkozz.Ezeket(öblitő, mosószer, stb.) sosem szabad, bármilyen jó áron is próbálják rád tukmálni.Csak olcsó semmire nem jó utánzatot kapsz.
17/42 anonim válasza:
Ezeket csak Müller, DM-ben szabad. Ott még ügyelnek a dolgokra. Máshol már nem.
18/42 A kérdező kommentje:
Németországban élek müllerben és rossmanban vasarolok csak. 1,5 hónapja vettem a gépet
2014. okt. 17. 19:44
19/42 A kérdező kommentje:
De akkor nem értem.. ilyen a tartály hogy ahogy beleöntöm azonnal lefolyik nem marad fent és majd mosásnál leadagolja..igen ez nekem is furcsa!! De ez ilyen.. mit csináljak vele??
2014. okt. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!