Tusfürdővel, vagy domestosszal lehet mosogatni?
Figyelt kérdés
Elfogyott a mosogatószerem, a szennyes edény meg már halmokban áll. Azon gondolkodtam, hogy esetleg tusfürdővel vagy domestosszal el mosogathatnék-e?2014. okt. 7. 19:47
1/9 anonim válasza:
A tusfürdővel tuti nem fogsz tudni elmosogatni, főleg ha olyan koszos az edész, meg domesztosszal se, mert az nem fog annyira habzani és amúgy rohadt káros lenne a bőrödnek ha hozzányúlogatnál huzamosabb ideig.
2/9 anonim válasza:
Egyikkel sem. Holnap vegyél mosogatószert, és mosogass el. Ha már halmokban áll, tuti nem egy napja fogyott el, még egy éjszakát kibírsz, nem?
3/9 anonim válasza:
neked már vagy 3 napja elfogyott azóta vehettél volna másikat
4/9 anonim válasza:
Használd a tusfürdőt, csak kibírja fizetésig... :)
5/9 anonim válasza:
Krémszappannal mosogattam már szükséghelyzetben, de nagyon sokat kellett öblíteni, hogy ne legyen illatos az edény, kajával elég undorító.
A Domestos szagát meg szerintem kilátástalan tiszta vízzel eltüntetni.
6/9 anonim válasza:
Sampon, ha nagyon nincs más. Persze nem sok az egyben típus, hanem a wu2, euro boltos, tescos samponok azok, amik jól mosogatnak hó végén :)
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó, tapasztalat?:P
2014. okt. 8. 14:18
8/9 anonim válasza:
domestossal ne mosogass.
Én dolgoztam konyhán, ahol a főnökasszony hülye elmélete az volt, hogy az a jó ha domestossal van mosogatva...minden, mindig!
először is, a tányérokon még száradás után is lehetett érezni a szagot.
másodszor, másnap sebes kezekkel mentem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!