Fürdeni vagy tusolni mivel szoktatok? Szappanal vagy
tusfürdővel?
Figyelt kérdés
és milyen fajtával? és kézmosásra milyen szabbant használtok?
Mi úgy szoktunk hogy baba szappant használunk tusolásra és kéz mosásra is!És tusolni szoktunk,ezt a tusoló szivacs vagy mi ilyen rózsalaku valami,és szabbant teszünk rá felhabositsuk és avval fürdünk.
tusfürdővel. Szeretem a palmolive termékeket, attól nem szárad ki a bőrőm. A nagy 750milliset szoktam venni akciósan. A szappantól és néhány más tusfürdőtől rettenetesen viszketek.
2009. jún. 25. 23:13
2/13 anonim válasza:
jah, sima kézmosásra folyékony szappant használunk. Erre azt veszünk ami épp akciós.
2009. jún. 25. 23:14
3/13 A kérdező kommentje:
jobb a folyékony szappan?
2009. jún. 25. 23:17
4/13 anonim válasza:
tusfürdő és folyékony szappan, a sima szappantól szárad a kezem és olyan kellemetlen tapintása lesz
2009. jún. 25. 23:31
5/13 anonim válasza:
A tusfürdő nem szárít. Ha ötévente egyszer szappannal kell mosakodnom, akkor utána kilószám kenhetem utána magamra a testápolót.
2009. jún. 25. 23:36
6/13 A kérdező kommentje:
oké de nem dárga kicsit a tusfürdő?nálunk olyan hamar elfogyott.
2009. jún. 25. 23:44
7/13 anonim válasza:
mi tusfürdőt használunk. vagy Palmolive, vagy a DM márkája, a Balea.
2009. jún. 25. 23:49
8/13 anonim válasza:
Én tusoláshoz csak tusfürdőt szoktam használni. Mostanában Fa-t, (általában valamilyen ápoló olajosat) ,vagy néha IvesRochert, és szeretném majd kipróbálni a Faith in Nature márkát (ez utóbbi természetes anyagokból van és nincs benne kőolajszármazék, mint sok másik tusfürdőben vagy samponban, igaz sokkal drágább is)
Nekem a bőröm még a baba és dove szappantól is totálkáros lesz, nagyon kiszárítja, utána később pattanásos lesz és viszket is vagy 3-4 napig, ha csak 1szer is megmosom szappannal :(
Kézmosásra meg álalában olyan szappant használok, amilyen van otthon éppen, de kenem naponta a kezem shea-vajas hidratálóval, különben repedezik és viszket...
2009. jún. 26. 00:03
9/13 anonim válasza:
Zuhanyzáshoz általában nem használok se szappant, se tusfürdőt, de ha mégis, akkor Palmolive (mézes-tejeset) tusfürdőt kedvelem. Testápolót se szoktam használni. Váltózuhanyt szeretem. Pár napja olvastam az almaecetről, kipróbáltam öblítéshez. Nekem szerencsére alapból szép, selymes a bőröm, de az almaecettől még inkább az lett. ..A kezemet folyékony szappannal mosom. Mivel mániám főzés közben tojás megfogása után a kezemet mosogatószerrel fertőtleníteni, ezért a tenyeremen sokszor száraz. Erre a kézkrém a megfelelő számomra.
2009. jún. 26. 00:17
10/13 anonim válasza:
tusoláshoz tusfürdő, szeretem a palmolive termékeket,vagy a baba narancs tusfőrdőt,férjemnek axe van,kézmosáshoz folyékony szappan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!