Fürdeni vagy tusolni mivel szoktatok? Szappanal vagy tusfürdővel?
Figyelt kérdés
és milyen fajtával? és kézmosásra milyen szabbant használtok?
Mi úgy szoktunk hogy baba szappant használunk tusolásra és kéz mosásra is!És tusolni szoktunk,ezt a tusoló szivacs vagy mi ilyen rózsalaku valami,és szabbant teszünk rá felhabositsuk és avval fürdünk.
2009. jún. 25. 23:08
11/13 anonim válasza:
én mindig tusfüdőt használok.a szappant nem szeretem mert valban olyan furi lesz a börőm tőle,nem beszélve arról,hogy kiszárít.szreintem nem vészes az ára...én baba vagy palmolivet használok,vagy ami van,nem feltétlenűl drágát.
12/13 anonim válasza:
Fürdeni szoktunk és noname habfürdőt használunk.
13/13 anonim válasza:
Dove tusfurdot hasznalunk a lanyommal, a parom Axe tusfurdot hasznal. Kezetmosni meg egy noname folyekony szappant hasznalunk. Mar reg nem hasznalunk sima szappant.
Nem olyan draga, ha csaladi kiszerelest veszel, probald ki, meg eri!
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!