Olcsóbb vagy drágább mosópor? Tapasztalat?
régebben bioponnal mostam, a nagyim arra esküdött, aztán kipróbáltam a persilt. olyan nagy különbség nincs, szóval nekem teljesen mind1.
de használtam már lidl-set, teszkósat, tide-ot. nem vagyok egy márkahű típus, hosszútávú tapasztalataim nincsenek. nekem a legfontosabb, h jó illatúak legyenek a ruhák, mert komolyabb koszhatás nem éri őket :)
Én ragaszkodom az Arielhez. Nem nagyon van olyan folt, amit ne vett volna ki eddig. Tomi és Tesco gazdaságos nem vált be.
Folttisztítót még soha életemben nem használtam, öblítőt csak egyszer és az elég is volt.
Oké, ha nagyon koszos dolgot csinálok, akkor munkás ruhát veszek fel, mert tudom, hogy van, amit nem lehet kimosni. De a fehéreket gyönyörű szépen megőrzi, plusz többen kérdezték már, amikor nálam voltak és ki volt teregetve, hogy milyen öblítőt használok, mert olyan jó illatúak a ruháink.
Szóval nem veszek sem öblítőt, sem vízlágyítót, oké, mosószerre elmegy kb 5000 egy évben (ketten vagyunk), de ez szerintem (havi szinten kevesebb, mint 500ft) belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!