Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ vki béby soft-os...

Használ vki béby soft-os pelust? Tapasztalat? Eddig liberoztunk de átakartam térni egy olcsobb fajtára és kiakadtam mert tiszta nylon az egész attol félek megszivja a börét.

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
ilyet nem használtam, de a DM-ben kapható a Babylove-os, nekünk bejött, olcsóbb is jóval. Az ismerőseim közül is sokan használják.
2009. márc. 24. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

én pont ugyanígy jártam, mint te... :o(

teljesen kiakadtam, hogy egy neylon szatyor kívülről a pelus! eddig egyszer mertem ráadni a csajszira, iagzából semmi baja nem lett tőle! Többször egymás után még nem mertem használni, úgyhogy én is várom a tapasztalatokat! :o)

2009. márc. 24. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen pelust még én sem használtam, de tudom ajánlani a Rossmann saját pelusát, most a 4-es ami 7-18 kg-ig van egy daradja 39 Ft-ra jön ki. És még rugós a tépőzárja is szóval szerintem nagyon jó! És ennyiért!!
2009. márc. 24. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Na pont ugyanígy jártam..........tiszta nylon az egész és simán kijött belőle a cuccos :( kb 2 db-ot használtam el. Azóta áttértem a Berni pelusra. Az bejött.
2009. márc. 24. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
neklem a lila tescos jött be. olyan mint a libero. nagyon jó.
2009. márc. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!