Galambürülék feltakarítása erkélyről?
3 hétig nem voltam itthon, mire hazajöttem, látom, hogy a fél erkélyt beborítja a madárürülék. Úgy néz ki, ideszoktak a galambok.
Az erkély amúgy beton, linóleum van rajta, és semmit nem tárolok odakint.
Mivel takarítsam? Borzasztóan néz ki.
Első gondolatom az volt, hogy veszek egy gőztisztítót, meg valami arcmaszkot és gumikesztyűt, nem akarok megbetegedni.
Na jó, az túlzás, hogy a fél erkélyt beborítja. :)
De van egy 30 x 30 cm-es rész, ahol, ahogy látom, nagyon le van száradva. Lesöpörni nem hiszem, hogy lehet.
Porszívózni semmiképpen nem porszívóznám.
Nagy kidobásra ítélt ronggyal és egy langyosvizes hypós vödörrel támadnám meg, gumikesztyűben.
És ráérősen csinálnám, hogy a száradt részeknek legyen ideje felázni, a hypónak meg legyen ideje fertőtleníteni...
Jelentem, sikerült!
Bár nem volt könnyű...
Védőfelszerelést használtam: arcmaszk, hajháló, cipővédő, tisztításhoz 5 bar nyomású gőztisztítót, fertőtlenítéshez Domestost - ez kevésbé folyik, mint a Hypo.
Domestosszal fellocsoltam, a nagynyomású gőz pedig fellazította a szennyeződést, ami pedig megmaradt, kidobásra szánt rongyokkal feltöröltem - a rongyot pedig kidobtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!