Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Anyukák akik fával fűtenek?...

Anyukák akik fával fűtenek? Sokan vagytok? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most költözünk, eddig gáz volt, viszont az új helyen kandalló lesz. Bevallom kicsit tartok tőle, de hogy miért azt megmondani nem tudom.

Mennyire veszélyes. Mennyire drága? Szeretitek?

Minden érdekel róla! Köszönöm!

2014. szept. 14. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18 fokban minden ujjam es az orrom is hideg,es egeszsegtelen is ennyire hideg levegobrn ulni otthon. Nalunk 22 fok van a lakasban telen, 140 mn, es havi 25 ezret fizetunk.
2014. szept. 15. 09:59
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Most megcáfollak,az orvosok szerint a 18-19 fok a legegészségesebb,főleg ebben aludni.Ezt nekem többször elmondták amikor a lányommal kórházba kerültünk,hogy minél hidegebb szobában altassam télen,és nem csak azért mert gégegyulladása volt,és arra az a jó,hanem mert a 20-21 fok feletti benti hőmérséklet télen egészségtelen.Az már más kérdés,hogy nekem a kínok kínját jelenti a 23 fok alatt hőmérséklet,de a gyerek szereti.
2014. szept. 15. 10:21
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Cáfolhatsz, de én megfázom és rosszul érzem magam 18 fokban. Hiába veszek pulóvert, az ujjaim jegesek, az orrom hegye is hideg. Nem érzem jól magam, és nem alszom jól.
2014. szept. 15. 10:26
 14/18 anonim válasza:
43%

Én egyszer a tv-ben láttam hogy azt mondták a 20 fok az ideális. Mondták hogy inkább vegyünk fel egy pulóvert minthogy jobban befűtsünk.

Mi 20-21 fokra szoktunk befűteni mert a 18at kevésnek érzem de a 21 fok már kicsit sok, azt már melegnek érzem. Tesómék 24 fokban élnek, náluk lenni egy kínszenvedés, olyan mintha a trópudokon lennék, viszont nálunk meg ők akarnak megfagyni 21 fokban :)) Minden csak megszokás kérdése.

2014. szept. 15. 10:38
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem csak megszokás, hanem a test reagálásának kérdése. Ismerősöm 15 fokban lakik, szerinte tök jó. Én egy hét után elhunynék nála, ha hideg lenne a lakás. Nekem a lakáshoz, az otthonhoz hozzátartozik az is, hogy ne hideg levegőben üljek. Oké, hogy rajtam van ruha, de szerintem az otthonom van értem, és nem fordítva. Inkább picivel többet fizetek, de cserébe nem vacogok, nem fázok, nem betegszem meg.

Ráadásul padlófűtésünk is van, így nem kell felfázástól sem félnem, ha leülök a földre vagy csak zokniban járok.

2014. szept. 15. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Kösz hogy lepontoztatok gyökerek!Fas.zom fog máskor bármit is írni,jó szándékkal elmondtam mit javasoltak az orvosok,nem köteleztem rá senkit,erre lepontoztok.idióták...
2014. szept. 15. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
70%

Engem is lepontozott valaki :D

Ha ettől lesz orgazmusa, egészségére! Nálam akkor sem lesz 22 foknál kevesebb :P

2014. szept. 15. 11:39
 18/18 anonim válasza:

Engem is lepontoztak pedig semmi rosszat nem írtam...

15, csak azért írtam higy szerintem megszokás kérdés mert én mindig 23-24 fokban éltem aztán odaköltöztem a páromékhoz akiknél csak 20 fok volt és az elején fáztam rendesen de pár hónap alatt megszoktam és mostmár rosszul érzem magam ha valahol több fok van, mert majd megsülök :)

2014. szept. 15. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!