Van olyan barátotok vagy rokonotok aki nem szeret mosogatni?
Figyelt kérdés
Nekem van olyan aki gyüjtögeti halomra, a mosogatni valot, Nekem furi mert nállam nincs ilyen.2014. aug. 15. 13:48
1/5 anonim válasza:
Ne kell messze mennem ,én utálok mosogatni.Régen én is gyűjtögettem,aztán nagy nehezen mindent elmosogattam.Ezt úgy oldotta meg a férjem pár évvel ezelőtt,hogy szülinapomra kaptam egy mosogatógépet.Úgy örültem neki,hogy elsírtam magam.:-)Nem tudtam róla,nem együtt választottuk ki ...
2/5 anonim válasza:
Én is gyűlölöm a mosogatást. Annyira hogy én is már csak akkor mosogattam el ha már nem volt tiszta edény.
Nállam is a mosogatógép volt a megoldás.
3/5 anonim válasza:
Van olyan ember aki SZERET mosogatni??
1 évig nem volt mosogatógépem, mert nem lehetett bekötni abban az albérletben, azt hittem felakasztom magam. Azóta szerencsére van megint...
4/5 anonim válasza:
Ki szeret mocskot takarítani? Utálok mosogatni. Napi 1x mosogatok, de csak azért mert akkor fogy el kb. a tányér.
5/5 anonim válasza:
Én szeretek mosogatni, egy sereg olyan házimunka van, amit viszont kifejezetten utálok, a mosogatást nem. Viszont ennek ellenére sem mosogatok "állandóan", az idegesítene. Amikor összegyűlt egy adag és kedvet kapok hozzá, akkor elmosom. Viszont egyetlen olyan ember sincs a környezetemben, aki ne utálná szívből ezt a tevékenységet, úgyhogy a kérdésre válaszolva nekem csak ilyen barátom/rokonom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!