Milyen időközönként cserélitek a felmosótok fejét?
Figyelt kérdés
Kb 3 hós az enyém és ugyanazt a felmosószert használom mint újkorában,de már nem érzem úgy az illatot,szerintem csak a felmosófej miatt lehet. Már vettem másikat,csak gondoltam előbb megkérdem nincs e más megoldás,mint a 2-3 havontai csere.2010. jan. 13. 15:48
31/37 anonim válasza:
"Bugyis kolléga": úgy látom, egyre többen fogunk összeköltözni, hajráááááááááá :DDDDD
nem baj, ha 60 fokon mosod a törölközőket, majd elmagyarázom, miért jobb a 90 :)))
mi a véleményed az ágyneműmosásról?
32/37 anonim válasza:
az egyik hozzáaszólónak üzenem, hgoy a férfiak magasról lexarják a hőfokokat, úgyhogy ezzel nem is lehet őket őrületbe kergetni. felesleges sajnálni őket.
33/37 anonim válasza:
na, magyarázd, miért jobb a 90 fok? :D
34/37 anonim válasza:
csak a leendő lakótársaknak mondom el ;)))
én például rendszeresen járok úszni. számomra azért jobb a 90 fok, mert fertőtlenítő hatású - nem vegyszerekkel, hanem hőfokkal elérve.
35/37 anonim válasza:
én úgy tudom, már 60 fokon is elpusztulnak a gombák, stb. de biztos jobb a 90.
36/37 anonim válasza:
Mi van lányok felmosófej topic-ot nyitottatok?:):)
37/37 labellamafia válasza:
Elfáradtam tőletek mire elolvastam a hozzászólásotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!