Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen időközönként cserélitek...

Milyen időközönként cserélitek a felmosótok fejét?

Figyelt kérdés
Kb 3 hós az enyém és ugyanazt a felmosószert használom mint újkorában,de már nem érzem úgy az illatot,szerintem csak a felmosófej miatt lehet. Már vettem másikat,csak gondoltam előbb megkérdem nincs e más megoldás,mint a 2-3 havontai csere.
2010. jan. 13. 15:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Forró vizet teszek a vödörbe, telenyomom Domestossal, áztatom benne egy ideig, aztán jól kicsavarom. Nyáron a teraszon lógatom ki, télen radiátor közelébe teszem, hogy gyorsan megszáradjon, de még így is havonta kell cserélnem. Max. 500 ft-osat veszek. Soha nem tenném a mosógépbe. Szerintem nem oda való. Külön mosom a törölközőket és még csak véletlenül sem teszem össze a kislányom bugyijait a zoknijainkkal, pedig tiszták vagyunk. A mosógépet havonta egyszer ecettel átmosom 90 fokos programon. Ez szerintem nem finnyásság.
2010. jan. 13. 18:21
 22/37 anonim ***** válasza:
67%

én együtt mosom a bugyit a zoknival csakis 60 fokon.

én berakom a felmosófejet is a gépbe, de csak a törlőrongyokkal együtt a takarítás végén.

szerintem nincs abban semmi, hogy utána meg a ruháinkat mossuk benne. a lakásban csak benti papucsban, zokniban közlekedünk, annyira nem is tud mocskos lenni a linóleum. persze ha olyan házban laknék, hogy a lépcsőházban nekem kéne felmosni a követ, az más, azt a felmosót természetesen nem raknám be a gépbe.

2010. jan. 13. 18:29
 23/37 anonim ***** válasza:
59%
Én sosem mosom ki, havonta lecserélem tisztára.
2010. jan. 13. 18:36
 24/37 anonim ***** válasza:
72%
Egy mosógépben bármit ki lehet mosni,ha nem kevered össze a ruhákat,és kimosod a mosógéped! Ha a sok finnyás hozzászóló logikáját követném,akkor egy háztartásban 4-5 mosógépnek kellene lenni.Egy a konyharuháknak,egy a fehérneműknek,egy a felsőruháknak-külön a fehéreknek és a színeseknek, egy másik a szőnyegeknek,egy pedig a férj munkásruhájának.Ha esetleg még kertészkedik is vagy gépkocsit szerel,akkor kell még egy gép.Használjuk már a józan eszünket!
2010. jan. 13. 19:10
 25/37 anonim ***** válasza:
49%

nem kell kimosni egyszer sem, ki kell dobni.

éljen a fogyasztói társadalom!

2010. jan. 13. 19:12
 26/37 anonim ***** válasza:
76%

tök röhej:)

én eddig 2 havonta vettem nem drágát, de ezután kimosom én is, jo ötlet, ja én is a zoknit a bugyival mosom söt a törölközökkel:)

2010. jan. 13. 19:49
 27/37 anonim ***** válasza:
71%

A mossuk ki a felmosót felvető első hozzászóló vagyok.Most akkor dobjam ki a fürdőkilépőt drága,mutatós konyhai futószőnyeget stb.,mert koszos lett?És nem vagyok hülye,hogy kézzel mossam:)).

Ha a férjem munkásruháit,az én kórházi cuccom elfér a mosógéppen akkor ez miért nem?Ki kell öblíteni mosás után,ennyi az egész.

2010. jan. 14. 11:24
 28/37 anonim ***** válasza:
41%
Azért bírtál aludni??? :))))
2010. jan. 14. 11:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is hülyeség, már hogyne lehetne betenni a fürdőszobaszőnyeget??

nem kell megvárni, míg olyan koszos lesz. :)

de ha egy lakásban tisztaság van, és a fürdőszobaszőnyegre is csak tiszta lábbal lépünk, nem is tud bekoszolódni. persze, azért néha ki kell mosni.

2010. jan. 14. 11:32
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!:)
2010. jan. 14. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!