Milyen időközönként cserélitek a felmosótok fejét?
Figyelt kérdés
Kb 3 hós az enyém és ugyanazt a felmosószert használom mint újkorában,de már nem érzem úgy az illatot,szerintem csak a felmosófej miatt lehet. Már vettem másikat,csak gondoltam előbb megkérdem nincs e más megoldás,mint a 2-3 havontai csere.2010. jan. 13. 15:48
11/37 anonim válasza:
+ ami még nagyon izé, a fürdőszobaszőnyeg, ami könnyen bepenészedhet (még tiszta, rendes házban is). én nem tenném a mosógépembe.
12/37 anonim válasza:
Nyilván nem a bugyival együtt kell kimosni!!!!!
Külön adag a gépben!! Ennyi erővel a zokni sem lehetne a bugyikkal mosni? És a konyharuhát?
Ti minden ruhaneműt külön mostok????
haha: 1 adag bugyi, 1 adag zokni.... NA NE MÁR!!!
13/37 anonim válasza:
A bugyis vagyok!
Gondoltam, hogy nem a bugyival rakja egy mosásba, de ugyanabba a gépbe mossa a bugyit is, utána. Mondjuk másnap... érted már?! Azért a zoknim, meg a kutyapisi talán nem egy kategória!
Különbenmeg, én nem rakok egy mosásba zoknit bugyival!
14/37 anonim válasza:
uccsó: nemcsak bugyi-, zoknifronton is osztom nézeted :)
16/37 anonim válasza:
csak ha a törölközőket is külön mosod, 90 fokon ;)
17/37 anonim válasza:
Basszus!!!!! Külön, de csak 60 fokon! :)))
18/37 anonim válasza:
A mosógépet nem szoktátok fertőtleníteni? :o
19/37 anonim válasza:
Egyszer azt kérdezte valaki az oldalon,hogy a kutyája szőnyegét,amelyre oda hányt a kis kedvence kimoshatja-e a mosógépben.Mikor azt válaszoltam,hogy én nem venném fel azt a ruhát amit utána mosott abban a gépben,még megsértődött.
20/37 anonim válasza:
Ezt a sok finnyás nőt!Szegény férfi akit veletek hoz össze a sors igazán sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!